Merve8155 denizbennn tesekkur ederim yorumunuz icin bu ayda olmazsa tekrar kontrole.gidicem bu sekilde olup hamile kalanlar var mi acaba ben kaldim gerci ama kurtaj oldum tekrar kalmaya calisiyorum
denizbennn Merve8155 İnşallah tekrar kalırsınız 🙏 İyi bir doktorla herşey güzel olur merak etmeyin. Herşey yoluna girer yeterki psikoloji iyi olsun
fatmagul3008 Merve8155 aynı testleri bende yaptırdım benim sonuçlarım seninkinden daha yüksek banada pcos denildi ultrasonla bakıp gördü
Merve8155 fatmagul3008 anladim ben gebelik planliyorumda 6 aydir kalamadim boyle olup kalan var mi onu merak ettim bi kere kaldim suan neden olmuyo onu merak ediyorum
Edasude Merve8155 bende pcosum. Çok fazla çeşidi var, benim değerlerim çok iyi olması gerektiği aralıkta hepsi doktorda şaşırmıştı hatta kötü bekliyordum diye, ama çocuk henüz olmadı benimde yumurtlayamadığım için
fatmagul3008 Merve8155 hiç canını sıkma pcos olduğumu yeni öğrendim ama 2 kere hamile kaldım doktorum yumurtalama öncesi 2 3 gün ilişki dedi yumurtlama sırasında gün aşırı ilişki dedi bide öyle deneyin
Merve8155 Edasude benim doktorukda sasirdi dedi demekki hamile kalabiliyosun.ama 6 aydir kalamadim bakalim bu ay ne olacak
Merve8155 fatmagul3008 cok tesekkur ederim bilgi icin bende kaldim bi kere ama kurtaj oldum 6 aydir kalamiyorum biraz streste vsr tabi