Elif-ada- Hanımlar yok başka test bulamadım sanki eczaneler özellikle bu markayı satmak için anlaşmış böyle çıktı burda erken gebelik testlerinde yalancı pozitif çok gördüm kaset testtede yakinci pozitif gören varmı bat 11
Melishera01 Elif-ada- Benimde böyle Çıkmıştı ikinci çizgi belirgin şekildeydi 6 aylık hamileyim adetime 1 hafta kala yapmıştım. gününüz geçti mi
petronix Elif-ada- Var gibi görünüyor kaç dakika sonra çıktı ben geçen yaptım kaset testte erken gebelikde artimed marka pozitif çıktı
Melishera01 Elif-ada- bende sizin gibi yapmıştım daha yeni olduğu için silik çıkmıştı adetime 1 hafta vardı kan verdim 2 güne bir artış oldu kanda çıktı
prensesannesi-01 Elif-ada- inseAllah doğru sonuçtur canım benimde bat 11 bugün kaset test yaptm negatif çıktı
Elif-ada- petronix Hemen çıktı kurudukca daha belirgin oldu kaset test yanilttimi peki yoksa hamilemisiniz
Patito__ Elif-ada- bu test maalesrf sahte pozitif veriyor artimed dogru sonuc veren vr ama o bu degil onda kutunun alt kisminda lacivert cizgi geciyor. Baska bir test ile tekrrlayin onda da cikrsa dogrudur
petronix Elif-ada- gecikmenin 5. Günündeyim yarın randevum var kan vericem. Gecen aylar bu testten yaptım gebelik yoktu hep negatifdi yani bence var testi yarın veya sonraki gun ilk idrarla tekrarlayın aynı marka olsa da ben 5 tane tekrarladım aynı marka hepsi de pozitif canım
Patito__ Elif-ada- bole durumlarda iki farkli test alin cnm Tek olunca insanin kafa karisiyor İnsallah vardir
Seval00seval Elif-ada- bence de canım inşaAllah vardır gecikmeni bekle kan ver hiç bir teste güvenmiyorum artık
Elif-ada- Patito__ Yoktu keşke olsaydı artımed hiç almazdım erken öğrenmek istedim kanda pihtilasmam var
Seval00seval Elif-ada- benim de var ben de ona dikkat ediyorum da işte nasip beklemek zorunda gibiyiz artık