Ilayda12345 Merhaba sultanbeyli saygı hastanesinde doğum yapan ve güncel fiyat bilen var mı acaba çok kararsız kaldım zeynep kamille saygı arasında 33 haftalık oldum 2. Sezeryanım olacak hala düşünüyorum kafayı yicem artık
Cansunisa Ilayda12345 merhaba bende saygıya gidiyorum ebru hanıma çok tatlı bir kadın güler yüzlü şuanda güncel fiyat sezeryan 25 bin tl olmuş yeni yıl fiyatı
tomrisinaannesi Ilayda12345 Nihan hoca yaptırdı doğumumu hastane ebeler hemşireler her şey mükemmeldi onlar sayesinde emzirdim sonrasında emzirme desteği de verdiler hasta bakıcısına kadar tüm personel çok ilgili sevecen
Ilayda12345 Bedriye12 bilginiz var mı hastaneyle alakalı bunları duydukça zeynep kamile gidesim geliyor zaten 🤣
Cansunisa Bedriye12 neden acaba ne duydunuz normalde hep iyi şeyler söylerlerdi aslında Pelin hanım için şaşırdım şuanda
Mrzbrvdr Cansunisa Mecburi sezaryen 25.000₺ istekli sezaryen 30.000₺ imiş. Bu şekilde bilgi aldım bende.
Ilayda12345 Cansunisa evet bende çok memnuniyet duyuyorum hastaneyle alakalı çevremde birçok kişi var hatta ama burda da görüyorum bazen kötü konuştuklarını merak ettim bende esra hanıma takipliyim gerçekten işinde çok iyi ilgili ve güler yüzlü birisi
Hlya1993- Cansunisa Ben zeynep kamil de dış gebelik teşhisi aldım ve hemen yatış verdiler yumurtalığımı alacaklardı. Pelin hanım beni ve yumurtalığımı kurtardı. Bana umut verdi. Şuan 16 haftalık gebeyim. Evet mizaç olarak sert bir doktor ama işi konusunda iyi olduğunu düşünüyorum.
Ilayda12345 Sinem-78 herhangi bir nedeni var mı acaba ben 12 haftalık yoğun kanamayla acilde tanıştım pelin hanımla hastanede de yattım baya iyiydi işinde Allah razı olsun baya ilgilendi de
Sinem-78 Ilayda12345 ben de ilk haftalarda gittim ama sürekli tersliyor hiç bişey soramıyorsun devlet hastanesi daha iyiydi insan parasıyla rezıl oluyor diğer doktorları bilmiyorum benım doktorum pelindi
Ilayda12345 Sinem-78 yani kötü zamanlarına mı denk geliyoruz oluyor bilmiyorum bende hangi devlet hastanesine gitsem öyle oluyor bana da doktorlar çok kaba geliyor 🤣
Ilayda12345 Haticeyn normal doğumu bilmiyorum ama zorunlu sezeryan 25bindi normal daha uygundur diye düşünüyorum