Gulcag Deletedmom00251 mersindeyim kuzum ben sen? Ay iki saattir sancım var kız ben doğuracam öı acaba 😬😂🙈
Gulcag Deletedmom00251 ay ne güzel 😇 şaka maka garip bir ağrı var iki saat oldu bekliyorum ara ara geliyor yoğunlaşırsa uyandıracam ah uh diyorum bi gözünü açıyor bakıyor oturuyorum kapatıyor 😂 alıştı adam yalancı sancı gibi de değil anlamadım 🤷🏼♀️
Gulcag Deletedmom00251 inşallah bakalım gerçek sancı mı anlayamadım ki 😔 nişan su falan da yok ay ne zormuş ya 😔
Duyguveminigi aysecam onun asli kiz erkek deil hamilemisin deil misin dye bakilio ole 😂 herkes bse uydrmus iste 🤦🏻♀️😂
2bebekannesi Bilgeferhat ☺☺ 9. Haftada ilk ultrasona bakmıştık başı sağda ayakları sola doğruydu benimkinin ❤ tabiki rabbim neyi nasip ettiyse o olur ama insan merak ediyor işte
Bilgeferhat 2bebekannesi aynen kuzum ona göre birşeyler alayım istiyorsun 😊 rabbim sağlıkla gelmelerini nasip etsin 🙏🏻💙
Gulcag Deletedmom00251 neler yapmıyorum ki kuzu evi kaldırdım temizledim eğildim kalktım ben öldüm yorgunluktan kızım içerde halay çekiyor🙄 ben kolumu kaldıramıyorum hanımefendi tey tey😒😂
Deletedmom00251 Gulcag 😂😂😂 kız gel benim evi de temizle bari her yer leş halsizlik ten elim kolum kalkmıyo bide evde çalışan bi bayanım ben eşimin iş yerine hergün yemek yapıyorum sabahtan öğlene kadr mutfaktym kalan günde de üşeniyorum😂😂
dorukhan_nehirada_moms Deletedmom00251 denedim bana erkek demisti dr ama suda daildi kanim minik minik topcuklara ayrilip dibe dustu daginik bir sekilde
Deletedmom00251 dorukhan_nehirada_moms valla bilmiyorum artık😂😂 benimki hiç topcuk olmadı komple dağıldı ama bizim cinsiyet belli değil daha😂
Gulcag Deletedmom00251 ay yakın olsak vallahi yaparım şu kızım kanala insin diye 😂 anama gidiyorum kendi evimi her hafta halı malı ne varsa kaldırıyorum İnan 🙄😂 ama hala indiremedim 😂
dorukhan_nehirada_moms Nurysf ben makasa oturdum hatta bide yuzuk testi yaptilar onda da kiz cikti simdi kanida denedim dagildi ama dr israrla erkek dio 14 subatta tekrar kontrolum var bakalim ne dicek bu arada 7 ayligiz biz 😄😄😄
Deletedmom00251 dorukhan_nehirada_moms bende yaptım o yüzüğü eşimle sevgiliyken ona da kendime de yaptım ikimize de 3 kız çıktı😍
Nurysf dorukhan_nehirada_moms oy maşallah bu saatten sonra değişmez Heralde 😂 her seferinde kordon parmak flan gostemiodur Heralde senin kuzu 🤭🤭
dorukhan_nehirada_moms Deletedmom00251 Ay valla 3 kez denedim parmaklarim delik desik oldu esim sokta napiosun sen dio cinsiyet testi yapiyorum dedim seni dra goturcem iice uctu senin kafa diyo 😄😄😄😄😄😄