Deletedmom00251 Gulcag şuan bana çok kinli ama😂😂limonları dilimleyip dilimleyip attım buzluga onları yiyorum oda fenalık geçiriyo😂😂
Gulcag Deletedmom00251 ay ne olmuş limon yesen 😂😂😂 biz de e-bebek indirimlerinden girdik birbirimize 😂😂😂 Ömrümü yedi 😒🙄
Gulcag Deletedmom00251 eziyet ediyor adama ya 😂 bebek bezlerine bakıyorum diye kavga ediyor Benimle 🙄 bebek doğsun ben istermişim o getirirmişmiş iki kere bez istesem üçte unutur eşim çok dalgındır o konuda 😬😂
Deletedmom00251 Gulcag benimki deee yaa az önce sade soda istedim gitmiş hepsini elmalı almıış ne istersem yanlış alyo yada unutuyo yaşlılık zor😂😂
Gulcag Deletedmom00251 kız aynılar yemin ediyorum istemediğim herşeyi alır istediğimi günler sonra 😂😂😂 vallahi yaşlılık zor hele yaşlıyla yaşamak daha zor 😬😂
Deletedmom00251 Gulcag 😂😂😂 tabiki de ya erkekler her zaman dede benim dede şuan koltukta sızdı mesela uykusuzluğa hiç dayanamaz😂😂
Deletedmom00251 Gulcag 😂😂😂 bensiz hayatta gitmez ben yatana kadar sürüncek buralarda küçücük köşe koltuğunda yapışık duruyoruz
Gulcag Deletedmom00251 ay hepsi aynı mı 😂 öcü var sanki yatakta bensiz gitse ısıracak totosunu 😂🙈 geçen kaldırdım git yat geliyorum diye o ara dalmışım tlfna yataktan arıyor gelsene diye 😂😂😂😂😂
Gulcag Deletedmom00251 mersindeyim kuzum ben sen? Ay iki saattir sancım var kız ben doğuracam öı acaba 😬😂🙈