Deletedmom00251 Gulcag ay inşallah ben ztn hep sezeryan istedim hamile kalmadan öncede ama doktorumda sezeryan olabilcegini söyledi eşimde ztn hiç istemiyodun ya diyo😂istemiyo sezeryan olma mı
Gulcag Deletedmom00251 benim eşim de İstemiyor doktorun yanında söyledi doktor da inat etti normal Doğum diye 😒 pis hep onun yüzünden oldu 😡 bende her gün kızıyorum ona sen soktun içime çıkaramıyorum diye 😂😂😂😂
KuzeyinAnnesi41 Deletedmom00251 Allah iyiliğini versin emi 😄😄 harbiden yaptın mı kızz 🙈 kız mı olucak şimdi hadi bakalım hayırlısı diyelim 🙏
tazecikanneee Deletedmom00251 kız neler kaçırmışım ben yine 😂😂 telefonum yoktu çok geri kaldım arkadaş ya 😂😂😂 o değil de karbonat olayını bende denedim🙈🙈🙈 hamileliğimin basında denedim hemde ama köpürmemişti kızım olcak😂 mantıklı gelmişti o zaman bana ama Sudan inanmıyorum mesela gerçi doğru çıktı 😂
2prenses_masal-oyku Deletedmom00251 bi bayan cinsiyet sordu benimki kız ama daha demeden kız heralde karnın çok geniş dedi nerden bildi anlamadım 😁 normalde inanmazdım ama öyleymiş demekki göbdektende biliyolarmış
Deletedmom00251 Gulcag 😂😂😂 bizde dün akşam eşimle yürüyüşe çıktık bi anda şişti bütün vücudum soda aldırdım niye şişiyosun hatun diyo senin sayende dedim bende 😂 benim eşim karışamaz biliyor normal doğumdan çok korktuğumu ama ztn zorunlu sezeryanmış😂
2prenses_masal-oyku Deletedmom00251 ay ilerledikçe sivrilir veya aynı şekilde genişleyip şişer ozaman anlaşılır benimki 5 aylık ☺️☺️
Gulcag Deletedmom00251 😂😂😂 şişirip şişirip soruyorlar utanmadan 🙈😂 ay benim ki içimi yedi ama ben ne yapacam doğuma giderken üstünü başını yıratacam 😂😂😂 iple çekiyorum o anı 😂😂😂
KuzeyinAnnesi41 Deletedmom00251 makas bıcak olan hurafe şeyi yaptın mı ben inanmazdım aslada yapmam dedim yaptılar bana harbi dogru cıktı 😄😄🙈🙈
Deletedmom00251 KuzeyinAnnesi41 yok yaaa😂 onu da biri dedi burada ama başkasının yapması gerekiyomuş çevremde kimse bilmiyo onu😂
KuzeyinAnnesi41 Deletedmom00251 eşine söyle sen git odaya oda bir koltugun altına makas başka koltugun altınada bıcak koysun bakalım sonra sen gir içinden hangisi geçiorsa ona otur bakalım neye oturcan banada yaz he 😍😄🙈😘
Deletedmom00251 KuzeyinAnnesi41 😂😂 ay gebertir beni valla cinsiyetini merak ediyorum diyince kızıyo sağlıklı olsun sen takılmasana cinsiyetine diye😂😂dur gelince bi diyim bakım Makas olunca ne bıçak olunca ne😂😂