Deletedmom00251 Deletedmom2232 valla ben 3. Ayım geçti rahatldım artık gecede en fazla iki kere kalkyorum sen kaç haftalıktn
Tubahacik Deletedmom00251 bizim burdada nişan yüzüpüne ip bağlarlar ipin uçundan tutup elinin üstüne getirsin sen hiç bir şekilde salmasın eyer dik dik giderse yüzük kız yuvarlak daire çizerse erkek derler ama
Dderryaa Neslimm erkek gibi duruyor allah bilir genede benm oğlanda böle duruyordu sanırım bacakları kolları daha oluşmmaış daha öle görünüyor
Gulcag Deletedmom00251 ah aşkım ilk zamanlar bende öyleydim zaman geçmiyor derdim son haftalar hem çok zor ağırlaştığın için hem de asıl zaman son haftada geçmiyormuş Bir sonlara yaklaş anlarsın 🤷🏼♀️🙈
Dderryaa Neslimm hakkında hayırlısı olsun inş canım sağlıklı aklı başında yerinde hayırlı bi evlat olur inş🤗
Deletedmom00251 Krasivyy 😂😂😂 valla bilmem ben kendinizi kesin biçin demedim allah ıslah etsin bunları yaaa😂😂😂
Deletedmom00251 Gulcag ay inşallah ben ztn hep sezeryan istedim hamile kalmadan öncede ama doktorumda sezeryan olabilcegini söyledi eşimde ztn hiç istemiyodun ya diyo😂istemiyo sezeryan olma mı