Sezgin Sevdalinka_30 bugün ben de tam 26+ 1 im sata göre. Ama bebek bir hafta geriden geliyordu en son doktor kontrolümde . Bana bir daha bir şey içirmediler. Doktor da sadece hamur işini azalt zaten çok kilo almışsın dedi. 15 şubatta başka bir doktora gideceğim. O doktora da durumu anlatacağım belki o bişeyler yapar.
Sevdalinka_30 Sezgin sen benimle bir gidiyorsun beraberiz ama ben haftama uyumluyum Dr bana bugüne dek öyle bir şey demedi ileride ne olur bilmiyorum tabii sen aynen başka Dr git kesinlikle ben var ya bu süreye kadar hiç şaka yapmıyorum 13 Dr 4 hastane gezdim
Sevdalinka_30 1umutturyasamak tüh ya ne değişik senin tahlilin ben ilk kez duydum benim gibi o gün kaçtane içen yürüyen kişi vardı hatta ben çıktım 1 saat bekleyeceğime anneme gideyim dedim çok yakın anneme
Sezgin Sevdalinka_30 canım ben de elimde olsa gideceğima ama gittiğim bütün doktorlar rapçi gibi konuşup başındam savıyorlar. Gittiklerimin de hepsi özel hastane yani benim de bebeğim haftamla uyumluydu son kontrolümde 1 hafta geri çıktı
peperutka Sezgin Sizin sinirda çıkmış olmasi gereken 140 en fazla.Ondan hamur isi tuketme demis doktorunuz.Tatli ekmek hamur isi pek fazla tuketmezseniz sıkıntı olmaz.
BusraTugay Benimde 1 saat sonrası yüksek cıktı 180 civarı dahiliyeye gittim sende şeker yok açlık tokluk normal dedi yediklerine dikkat et dedi sadece çok hamur işi yemeyecekmisiz benim isim gücüm hamur işi bu hamilelikte en çok canımın istediği şey oydu 😊😂