EmineHazar Bende 17 ci haftamdayım ilk defa iki gün önce hissettim 😇🐥 çok hafif seğirme gibi bişey ara arahissediyorum iki gündür
Tugbatkr Yahyaaliannesi inş canım en yakın zamanda hissederim gece uyanık oluyorlarmış daha çok hareket ediyorlar bebekler sanırım
EmineHazar Tugbatkr benimde ilk hamileliğim çevremdeki herkes ilk hissettiğinde seğirme gibi kelebek hareketi gibi hissedersin demişti ben iki gündür arada hissediyorum belkide sende hissediyosun 😇🐥
PinarOmurAvcioglu Tugbatkr benimde ilk gebeligim oyuzden cok tecrubeli degilim ama gaz gibi oluyor demisti doktorum.Bende ona yakin birsey hissettim.Bence acele etme saglikli oldugunu biliyorsan yeterli diye dusunuyorum😊
Drngrkm Tugbatkr ben de 18. Haftadayim oglum olacak ve hissedemedim canim ayni seyleri dusunuyorum seninle herkes hissediyor ama bn anlamadm bi turlu. 😢
Tugbatkr Drngrkm hayırlısıyla rabbim kucağımıza almaya nasip etsin inş benimde oğlum olacak acaba bu oğlanların hereketlerini ne zaman hissedicez
rabiamglkc Hafta ortalarında hissettim ama değişikti sonradan baktım ara ara oluyor demek ki hareketmiş dedim 😊