Tugbatkr İyi akşamlar kızlar 18haftalık hamileyim bebeğimin hareketlerini daha hissedemedim merak ettim kaçıncı haftada hissediliyor acaba?
gnc Tugbatkr 19 su an 21 deyip ve maşallah hiç durmuyor inşallah sende bir kaç haftaya net hissedersin
NurdanHakan Tugbatkr ben 18 de hissettim anam emin olamamıştım acaba bebeğim mi değilmi Die Kararsızdım ama 27haftaya girdim ve evet o hissettiklerimin hepsi bebeğimmişş
Bnarinn Tugbatkr gaz sancısı gibi geliyor insana ama minnoşlarımız aslında kıpırdıyor elimi koyunca da utanıyor sanki 🤪
PinarOmurAvcioglu Ben de 19. Haftadayim ve 2 gun oldu hissedli ama emin olamiyorum.Cunku ilk bebekte normalmis hissedilmemesi Bir de kiz bebeklerin hareketleri gec hissediliyormus diye duymustum
Tugbatkr PinarOmurAvcioglu sürekli hareket halindeyim uzanıyorum hissedermiyim diye hiç bir kıpırdı yok sadece bazen ufak bi ağrı oluyor sağ tarafımda acaba hareket mi ağrı dediğim🤔
Tugbatkr Fatma_kahve ne kadar güzel yaa ultrasonda doktor gösterdiğinde baya hareketli görünüyor ama ben bir şey hissetmiyorum
Fatma_kahve Ilk iki gün bağırsaklarımdir gazdır karnim gurulduyodur falan dedim ama sonra anladim ki meleğimmis 😇😍
Tugbatkr İnş kızlar bende hissederim kafaya çok mu taktım hiç bir kıpırdanma yok cinsiyeti erkek erkekler daha erken hareketleniyor diyorlar ama ben daha hissedemedim ilk bebeğim
Drngrkm Tugbatkr ben de 18. Haftadayim oglum olacak ve hissedemedim canim ayni seyleri dusunuyorum seninle herkes hissediyor ama bn anlamadm bi turlu. 😢
Yahyaaliannesi Tugbatkr canım gün için de hareketli isen uzandiğında hissetmemen normal çünkü bende gün içinde baya bi hareketliydim o haftalarda ve hissetmiyordum sonradan anladim bebisimi. Canını sıkma onunla konuş o seni duyar ve hissedersin insallah😊
PinarOmurAvcioglu Tugbatkr benimde ilk gebeligim oyuzden cok tecrubeli degilim ama gaz gibi oluyor demisti doktorum.Bende ona yakin birsey hissettim.Bence acele etme saglikli oldugunu biliyorsan yeterli diye dusunuyorum😊
Nihanozturk Tugbatkr canım 20.haftama giriyorum bende hala hissedemedim tam anlamıyla.Dert etme kendine doktorlar ilk gebeliklerde 21den sonra anlaşılır diyolar🤷🏻♀️
MerveBlentAydn Tugbatkr 21 haftalıkken hissettim şimdi 22 haftalık oldum daha yeni yeni hissediyorum arada hissetmiyorum bile
Tugbatkr Yahyaaliannesi inş canım en yakın zamanda hissederim gece uyanık oluyorlarmış daha çok hareket ediyorlar bebekler sanırım