igvescarim  Bu testi kullanan var mı acaba yanlış çıkar mı Aylardır kaç defa kan vermeye gidiyorum bu sefer boşuna gitmek istemiyorum
blackeagle igvescarim ama baya bariz 2 çizgi var bunda yanlış olma olasılığı var mıdır sanmam bu kadar net olup negatif olan var mı hiç duymadım ben🤔
Mihriimah igvescarim silik olsa yanlış olabilir diycem ama baya net gözüküyor canım bekleyebilrisen sabah sağlık ocağında kan ver bence
igvescarim Birbenbirbebek yok aslında ben yaşamadım burda gördüm bende hafif çıkmıştı daha önce oda bebek yoktu
blackeagle igvescarim evet silik olunca oluyor ama bu kadar net inanın hiç duymadım sağlık ocaklarıda grevde bu hafta acile falan gidip bı şekilde kan verseniz iyi olurdu ya da kadın doğuma randevu alıp
SalihaHakanetin igvescarim gününüz geçti mi acaba birde predictor ile deneyin o yanıltmaz hep onunla öğrendim inşallah vardır 🤲
Hizliveofkeli T çizgisi c den bile koyu kadın doğum randevusu alın belki kese bile görülebilir. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏
igvescarim Çok teşekkür ederim kızlar kan vermeye gidiyorum şuan çok heyecanlıyım bundan 3 ay önce kimyasal olmuştu inşallah bu bebiş sağlıkla gelir
blackeagle igvescarim inşallah canım rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah bizede bilgi ver merak ettim çok 🥰
Eda42_ igvescarim Kimyasal gebelik sonrasında sağlıklı gebelik olani çok duydum seninde öyle olmuştur inşallah
rabiayy igvescarim igvescarim canım reglin gecikmesini bekle bence. 2 gün sonra git, kese de görürsün en azından
igvescarim AnneeeG1 adetime 2 gün görünüyor. Sadece ama sadece göğsüm biraz sertleşmişti biraz ondan şüphelendim çünkü benim kimyasal olanda da göğsüm az sertleşmişti normalde olmazdı
Melike1001 igvescarim eğer başka Bi markanın da aynı testi varsa bende bu testlerden yaptım ama bu marka değildi sanki ama bu kadar net olupta negatif çıkacağını çok düşünmüyorum
Sila41_ igvescarim valla silik olanlarda yalancı pozitif duysuk ama bu şekilde çok belirgin duymadık açıkcası bence kan ver olumlu sonuç al inşallah haber bekliyoruz