ebru30 Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun🙏🏻 Umarım bebeğinizde sizde en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde yolunuza devam edersiniz 🌸 Yaşadıklarınızı bizzat 5. Haftamda yaşadım. Çok yoğun kanamalar yaşadım, hatta bebek bezi takıyordum evin içinde bile. Hangi doktora gitsem bu bebek düşer diyorlardı. Umudumu yitirmiş, psikolojimi kaybetmiştim. İlk gebeliğimdi. Sonrasında kalp atışını duyduk ama kanamalarım hala devam ediyordu avuç içi büyüklüğünde pıhtılar bile düşürdüm her seferinde hastaneye koştum fakat yapılacak hiçbir şey yok denildi. En sonunda bir doktor kanama alanı olduğunu farketti. Bebek 1 cm kanama alanım tam 8cmdi yanı bebek kanın içerisinde yüzüyordu. Her an düşük yapabilirsin eve git yat ve Progestan fitil kullan dedi doktorum. Tam 4. Ayıma kadar bu kanamalarla savaştım. 4. Ayda birden her şey yok oldu. Şuan 23. Haftadayım çok şükür ve bebeğimde bende çok sağlıklıyız. Bu mesajı size kızımın minik tekmelerine eşlik ederek yazıyorum. Size tavsiyelerim gerçekten dinlenin hiçbir iş yapmayın uzanın ayaklarınızın altına yastık koyun. Psikolojinizi rahat tutmaya çalışın. Eğer bebeğiniz sağlıklı ise her ne olursa olsun size tutunacaktır. Fakat bebeğiniz sağlıksız ise vücudunuz onu atacaktır. Her şeyin hayırlısını dileyin. Allah büyük. Umarım güzel haberlerinizi duyarız, dualarım sizinle❤️