melosunbebikosu Annelerim nasılsınız, nasıl geçiyor günleriniz, şikayetleriniz var mı? Benim çatı ağrılarım başladı bir de mantar için ilaç kullanıyorum 🥲 hayırlısıyla geçsin günlerimiz hızlıca 37. 38. haftalarımıza kavuşalım
Guzelanne56 melosunbebikosu 37 haftada dogurdum aranızdan ayrıldım Allah herkese zamanında doğum nasıp etsın🥰
myangelson melosunbebikosu birazcık çatı ağrısı yaşıyorum bazen fazla bazen daha az. Onun dışında tansiyon sorunum var sürekli bir çıkıyor bir düşüyor 🥲 çok şükür başka sorunumuz yok yatıyorum sürekli 29+5 haftalık olduk Rabbim 37-38 haftalara gelmeyi nasip etsin 🤲🏻🌸 hepimize sağlıkla ve zamanında doğum yapmayı nasip etsin Rabbim 🤲🏻🧡
Ahgy melosunbebikosu kontrolden yeni geldim 24+5 haftalık rahim ağzı 15 mm düşmüş kese dikişe dayanmak üzereymiş doktorum 27.haftaya görürsek içim rahatlayacak dedi çok tedirgin oldum moralim çok bozuk. Sizler sürecinizi nasıl tamamladınız
melosunbebikosu Guzelanne56 maşallah ne güzelll sağlıkla sıhhatle büyüsün yavrunuz ☺️ bizlere de dua edinn 🥰
melosunbebikosu zynpknt ne zaman oldun serklaj peki acil serklaj mıydı? Geçecek hayırlısıyla inşallah napalım 😊 ben de sıkılıyorum forumda dolaşıyorum bol bol dizi izliyorum kitap okuyorum zaman geçirmeye çalışıyorum 🥲 işe gitmeyi bile özledim
zynpknt melosunbebikosu 27 aralıkta oldum acildi🥹 bende bütün gündüz programlarını izlemeye başladım resmen😂
melosunbebikosu lilii4 sizinki önlem amaçlı yapıldı sanırım belki bize nazaran daha rahatsınızdır hareket kısıtlaması açısından 😊 güzel bir şekilde hayırla, zamanında kavuşalım bebeklerimize inşallah 🙏🏻
lilii4 melosunbebikosu evet önlem amaçlı yapıldıı yani bi tık daha az kısıtlamalar inşallah zaman da çabucak geçer diyorumm sağlıkla kavuşalım hepimizzz
melosunbebikosu zynpknt ayy sorma bir de onlar var zaman geçmiyor ne yapalım o girdaba biz de girdik 😁
myangelson melosunbebikosu insallahhh🤲🏻 doktorlar ilaç vermiyor hastanede normal çıkıyor diye ama evde durup dururken çıkıyor not alıyorum bakalım gittiğimde göstereceğim belki tansiyon ilacı başlatırlar çünkü çok sıkıntı yapıyor bana korkuyorum birşey olacak diye 🥺
zynpknt melosunbebikosu perşembe günü detaylı ultrasonum var çok heyecanlıyım inşallah çok güzel haberler alırım hepimiz bu süreci çok güzel atlatalım 🥰
melosunbebikosu zynpknt aminn inşallahh 😊 detaylıda yüzünü gözünü daha net görürsün seni motive eder 😊
mucizemgelsin61 Gün sayıyorum acayip korku ve endişe içindeyim beni neler bekliyor acaba diye.. bu gece rüyamda gördüm beni doğuma hazırlıyorlarmış🥺
melosunbebikosu mucizemgelsin61 kaç haftalıksınız? Ben de sürekli doğumla alakalı rüyalar görüyorum yaa 🫣