Auri Nazliip ben 3 gün üst üste test yaptım aynı böyleydi Bence şüphen varsa yarın sabah ilk idrarla yap ama duramıyorsanız benim gibi kan verin 💐
A_nuur19 Nazliip Yaa ne kadar belirgin hepimiz bu çizgiyi görmek için can atıyoruz rabbim gönlüne göre versin canım seni tanımıyorum ama çift çizgiyi görünce çok sevindim senin adına 🌸🤍Ben bu ay da evlendim 🥺
A_nuur19 Nazliip Allah razı olsun inşallah canım 🌸🤍 Acilde kan ver istersen alıyorlar bitanem hamilelik şüphem var kan vercem de
Auri Nazliip ben sağlık çalışanıyım direkt aldırdım da Acile gidip mide bulantım var başım dönüyor zehirlendim mi acaba falan desen alırlar bence
ysee Nazliip herhangi bir acile gittiğinde hamilelik için kan testi vereceğim dersen tahlil yapılıyor. Tuhaf tuhaf bahanelere gerek yok. Acilde 2-4 saat arası sürüyor sonuçların çıkması. Özelde 1,5 saate yapılıyor genelde
Ozlllmb Nazliip benim testin markasi ben doğru test sonucu aldim hatta daha silikti gözünüz aydın şimdiden 🙏🏻🤲🏻
rabiayy Nazliip canım yarın tekrar et testi. Adetinin gecikmesini bekle. Çünkü beta takibi yapmak çok zor oluyor. 2 günde bir kan veriyorsun
Sevgikaya1525 Nazliip ya aşkm pozitif bende adetime 6 gün kala böyle öğrendim hayırlı olsun bebeğim🥰😍
Minikbebis1 Nazliip acil almıyor ya bende gittim acilden suphemuvar deme seni polikliniğe yönlendiriyor
Sevgikaya1525 Nazliip yapmaz aşkm ay vay bayıldım ayıldım yapman lazım eskisi gibi almıyorlar git makyaj fln yapma 😀brz suratını düşür aşkm çok kötüyüm mide bulantısı sık idrar yaşıyorum de ztn direk hem idrar hem kan alıyorlar 😀hem enfeksiyon var mı öğrenirsin hen değeri