Ilk_bebegmm99 Aynur4564 var mı belirtiniz sancınız falan. Hiç düşünmeyin her doğum farklıdır Rabbim kolaylıkla kucağımıza almayı nasib etsin ❤
Birbebekikiyetiskin mervemurat16 benim 8 Ocak sezeryan günüm ameliyattan fln korkmuyorum sadece sağlıkla kucağıma almak istiyorum rabbim hepimizi evlatlarımıza sağ salim kavuştursun
Mira84 30 aralıkta suyum geldi gebelik zehirlenmesi geçirdim devlet hastanesinde 4 gün tuttular tansiyonum 16 ya yükseldi apar topar sezeryan a aldı 37+6 doğum yaptım çok şükür evdeyiz tansiyonum yavaş yavaş iniyor
Ebaki mervemurat16 merhaba bnm de Ocak sonu gözüküyor 36 haftalık hamileyim ama doktor 34 le uyumlu dedi kilosu 2600 Gr
Nazerd Ebaki bendede bu sorun war özel 38haftaya geçtin dıor Devlet’e gidiyorum 34 diyor kilosu 3olmus
bboran Mrv30 kimisi yapılaın istemiyor ama ben doğumu başlatan şeylerden oldugu için istiyorum açıkçası ya artık doğsun ben yoruldum 🤦🏼♀️😁
hasanhatice 2prens1prenses__ merhaba amin çok teşekkür ederim 38+6 ya gün verdi son zaman kontrolleri sıkılaştırdı son kontrole gittiğimde de risk almaya gerek yok dedi kilosu falan benim için yeterli beklemenin anlamı olmaz dedi 39 u gören çok nadir bence sezeryan olduğunda
busra_basturk mervemurat16 süt kanalları tıkalı olduğunu nasıl anlıycaz doğurma dan bilebilir miyiz açık veya tıkalı olduğunu benim şuan37+5 uzun zamandır da göğsüm akıyor son bir aydır diğer aylara göre biraz daha arttı
civcivim__ Bussenz bendede kasılma sürekli var ama düzensiz demekki açılma için yeterli değil bu sancılar. Bel ağrım çok var bide nişan geldi 2 gün önce. Nişandan 1 hafta sonraya en fazks doğum olur diyorlar bakalım ne olucak
Alya-veanne mervemurat16 ben 30 aralıkta doğum yaptım ocağa kalamadık spinal sezaryendi çok şükür şimdi kızım 1 haftalık🥹❤️
Alya-veanne mervemurat16 ben 30 aralıkta doğum yaptım ocağa kalamadık spinal sezaryendi çok şükür şimdi kızım 1 haftalık🥹❤️
Mujde38 Tansu15 evet gerçekten sanki zaman hızlı gibi ama o gün de gelmeyecek gibi uzun gibi. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏🏻 Kaçıncı doğumunuz
Nazerd mervemurat16 bende 15 18ocak alırız büyük bir ihtimal dedı doktor korku kafamda uyku da tutmuyor ılk doğum olacak sezeryan istyorum ama çok karışık bende durumlar
Melis1140 Gizem-1009 dün çatı ya bakıldı çatı uygun dendi açılma yok açılması için yürüyüş merdiven pilates topu uğraşıyorum 20 si tam günü 1 hafta daha bekleriz dedi doktor var mı sen de açılma