mervemurat16 Merhaba kızlar 🙋🏻♀️ Durumlarınız nasıl,hazırlıklar ne alemde? Geçen sene 25 Ocakta doğum yaptım sezaryen oldum hiç korkulacak bir şey değil.Unutmayalım her doğum özeldir annelik gibi🤱🏻 Sizin tarihler ne zaman,hadi biraz sohbet edelim🫶🏻
Kader-e mervemurat16 sezeryan doğumda hemen süt gelmiyor diyorlar doğru mu ya ? Doğumdan sonra bebeğini emzirebildin mi canım hemen
mervedmrcn mervemurat16 merhabalaaar🙋🏻♀️ Bizimde her şeyimiz hazır çok şükür sadece miniğimiz eksik, 20 ocakta sezaryen günümüz var kavuşmaya az kaldı o kadar heyecanlıyım ki 🥹
Gizem-1009 mervemurat16 20 Ocak gösteriyor bakalım ne zaman gelecek bizim minik sağlıkla kavuşalım da gerisi önemli değil ☺️ 🩷
Figen1-2 Aynur4564 ay aynı ben benimkide 6 ocakta bugün tam 40 haftalık oldum tık yok . Ama doktor cuma gününe kadar bekleriz dedi . Bebeğim makat geliş sancıyla döner diye bekliyorum yine de ama inş döner.
Zakine Elifsn bende 36 +2 yim bugun kontrole gitdim 9 ayi tamamlamissin dedi hazirsin dedi haftsya gun verecek cok heyecanlandimm
mervemurat16 Kader-e ilk ağız sütüm geldi ama sıcak su ile süt kanallarımı açtılar sonra göğüs ucum yara oldu çok zorlandım mastit oldum düzenli masaj yapılması lazım ben yapmadım sonrasında yaptım bol masaj yapın zeytinyağ ile kanallar açılsın göğüs ucu yarama ayva jeli çok iyi geldi
Esra5151 Kader-e ilk sezaryen doğumumda sütüm hemen gelmedi hastadenen şırıngayla mama aldik 2. Gün gelmişti sütüm şimdide ne olur ne olmaz diye mama ve şırınga hazırladım çantaya
Alisde Kader-e hic alakasi yok ablam vajinal dogum.yapti 7 gun sutu gelmedi sonradan cok şükür geldi ben ilk oglumda sezaryen oldum dogumdan hemen sonra sütüm geldi hic sikinti yaşamadım değişiklik gosteren bir durum
Fahriye06 Kader-e merhaba benim ikinci gebeliğim ilkim sezeryan oldu ve hemen sütüm gelmişti kendini korkutma canım gelir elbet
busra_basturk mervemurat16 süt kanalları tıkalı olduğunu nasıl anlıycaz doğurma dan bilebilir miyiz açık veya tıkalı olduğunu benim şuan37+5 uzun zamandır da göğsüm akıyor son bir aydır diğer aylara göre biraz daha arttı
Maviniz mervemurat16 geçen hafta bekliyordum gelmedi darısı bu haftaya😂 ilk dogumumu 2021 aralığın başında yapmistim 38+3 te şimdi 38+6 yım hala gelen giden yok🥴
Minikklerinannesi5 MerveA2020 kaç haftalık olacaksınız 4 gün sonra? Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏 🥰
haticealici Yarın inşallah kızımı kucağıma alicam 🤲 2021 de oğlumu kucağıma almıştım sezeryan oldum sütüm hemen gelip ayaklanmistim hemen inşallah kızımda da öyle olur 🤗🤲
tsr45 İnşallah önümüzdeki cuma günü doğumum olacak. Cuma günü 36 haftalık olacağız. Suyum olmadığı için suni sancı verecekler ve doğumu başlatacaklar suniden sonuç alamazlarsa sezaryene alacaklarmış. İçimde biraz korkum başladı. Susuz nasıl normal doğum yapabilirim ki? Yaşayanınız duyanınız var mı?
Esra5151 mervemurat16 merhabalar bende 36 haftalik oldum çarşamba randevum var gün verecekler ocak sonu gibi olur herhalde sağlıklı bir şekilde alalim bebişlerimizi kucağımıza inşallah 😚
ilknur_dmrl1 @mervemurat16 36+6yız şuan ocağın sonuna doğru diye düşünüyoruz ama emin de olamıyoruz hanımefendinin keyfine bağlı biraz da 🥰😅