Nursahergun Yenilerden yada duyulmamis kız erkek isim önerisi yazqr misinz. Elisa Lina Hira gibi düşüncemiz yok .eskilerden de olabilir
Semauzun Vera, Sera, Lina, Liya, Erva, İlay, Parla, Deren, Beren, 💙 Doruk, Deniz, Rüzgar, Atlas, Barlas, Uzay, Uraz,
eliff4 Elif-94 hemen hemen aynıyız şuan 34+4 haftalığım işte yarın kontrole gidicem hemde nstye giricem bakalım doktor ne dicek gün söyler mi ☺️
eliff4 Elif-94 bana en son gittiğimde demişti bidahaki geldiğinde nstye gircen diye biraz geç bile kaldm ben gitmek için 34. Haftada gel dedide bakalım yarın nolcak haber ver sende burdan ☺️
Elif-94 eliff4 canım ben gittim nstye bağlamadı ve kilosu haftasına göre geride. Şuan 2.300-2.400 civarıymış. Muhtemelen 2 haftaya doğacak 😢
Dursunbebek Senasude Begm_01 halit atlas çok güzel alp savaşçı demek bende koyacaktım vazgeçtim alp olarak tavsiye etmem canım hayatı boyunca savaş mı versin ismin sirayet ediyor ömrüne sonuçta
Begm_01 Dursunbebek evet bende öyle düşünüyorum atlasta yüzü parlak sık dokunmuş bir ipek kumaş türüdür diye anlamı
eliff4 Elif-94 sıkma canını ya sağlıklı olsun yeterli bende nstye girdim ama doktoru bekliyorum kontrol için