eliff4 Elif-94 evet çok güzel tesadüf ☺️ Beril çok tercih edilen isim değil koyan olunca seviniyorum bende söylemesi kibar naif bir isim diye içime sinen o oldu sadece ☺️ ilk bebişin mi ?
Elif-94 eliff4 evet çok tercih edilmiyor ve lina mila alta vs. Tarzı bir isim değil diye tercih etmek istedik. ☺️ ilk bebişim senin ?
Nursahergun Gizemfrt Simay Miray Umay ve bizim çevre de ,mihra da güzel erkek Miran olabilir Miraç da var uraz erkek ismi
eliff4 Elif-94 aynen bende bazı isimler isim gibi değil bazıları çok fazla koyuldu diye koymak istemedik ☺️ benimde ilk bebeğim ☺️🌸
Elif-94 eliff4 benim yaşadığım şehirde imkanlarımız biraz kısıtlı o yüzden şehir dışında doktora gidip geliyorum mecburen. Normal doğum yapmak için de uzun bir yol, sanırım sezeryan tercih edeceğim. Sen karar verebildin mi ?
Misafirr Liimon Liimon aslında değil ama uyumsuz başka isim de yok aklımda. Sadece oğlumun adı soyut anlamlı Türkçe kökenli bi isim, aynı değerde bi isim olmasını istiyorum.
eliff4 Elif-94 olsun sağlıklı olsunda önemli olan o bende normalden korkuyorum kendi isteğimle sezeryan isticem büyük ihtimalle ☺️
Elif-94 eliff4 aaa ilk defa böyle düşünen birisini görüyorum kendim hariç 😂😂 ben bu forumda gezince herkesin isteğe bağlı sezeryan düşmanı olduğunu düşünüyorum. İsteğimle sezeryan olcam demek vatana hakaretle eşdeğer bu forumda normalde 😂😂
Guulru Asminlina benim oğlumun adı da barlas ege 😄 efe de çok yakışmış yanına sağlıkla büyüsünler inşallah😊
eliff4 Elif-94 valla kimse kimseye bu konuda birşey demeye hakkı yok herkesin kendi seçimi canım kimsenin o konuda yorum yapmaya birisinin hakkı yok bence bana göre ben böyle düşünüyorum
Elif-94 eliff4 bencede ama insanlar maalesef bilmedikleri birşey için bile kulaktan dolma bilgilerle çok rahat tavsiye veriyolar. Onun haricinde elbette her anne kendi ve bebeği için en iyisini ister ♥️
eliff4 Elif-94 aynen öyle canım ben takmıyorum pek öyle şeyleri duymamazlıktan geliyorum ben bilmiyorum sanki cahil bir insan değilim ama kendimi biliyorum yani