tazeannesese Minikmucizemmm26 inşaallah böyle dewam eder 🌸 maalesef ben geç uyuyorum yemesem de uyuyamiyorum
Minikmucizemmm26 tazeannesese şuan acıktım aslında ama kilolu hamile kaldığım için yememeye gayret ediyorum insAllah uyuyabilirim😂😂
tazeannesese Ayshababy ben doktoruma söylediğimde o bana şurup werdi. Werir muhakkak wermezse sağlık ocağına gidin
tazeannesese Sema0343 bende de durumlar bu şekil inşallah bunlar bize şeker,tansiyon, kilo olarak geçmez 😁
Sema0343 tazeannesese Ayyy inşallah Rabbim bebeklerimizide bizleri de korusun.🤍bebişler acıkıyor napalım 😀
B-Ada tazeannesese en sevdiğim yarım ekmeğin arasına peynir domates bazen jest olsun diye salatalıkta ekliyorum 😂😂😂😂
birperimasali kuruyemiş yiyorum acıkınca midem bulanıyor hiç uyutmuyor cunku. ciğ fındık, ceviz, muz patlamıs mısır hangisi varsa onu yiyorum mide bulantımı da açlığımı da alıyor
AnayimBenAna_ tazeannesese şimdi bu postu görünce acıktım kalkıp kendime yulaf ezmesi süt ve muz karışımı yapacağım 🤭
tazeannesese afra119- doktor beni toksoplazmadan o kadar korkuttu ki o yüzden korkuyorum direk kestim
AnayimBenAna_ tazeannesese aa ben seviyorum ya yulaf ve süt yemeyi. Az öncede bi shot içtim. Bir tanede hurma yerim birkaç badem tamamdır 🤭