tazeannesese Hanımlar, geceleri uyuyamıyorum geç uyuyorum we çok acıkıyorum. Yemesem ellerim titriyor asla uyuyamıyorum. Siz neler yapıyorsunuz gece acıkınca. 15+6 haftaligiz 🫠🍯
mucizem2304 tazeannesese çok karbonhidrat tükettiğim zamanlarda oluyordu ama şimdi kesince rahatladım şükür
Ayshababy tazeannesese geceleri gündüzleri açıkmıyorum gündüzleride mecbur oldum için yiyorum mide yanmasindan ölüyorüm geceleri dahada berbat şuan agzımdan ateş cikacak eşimi yakıcım saniyorum artık😀😀😀
tazeannesese mucizem2304 kaçta yatıyorsunuz? Ben gece 2,3,4 anca o zaman uykum geliyor. O saate kadar da çok acıkıyorum
mucizem2304 tazeannesese 2 yi geçirmemeye çalışıyorum. Hamile kalmadan uzunca bir süre aralıklı oruç yapmıştım uzun süre yememeye de alıştım sanırım
ireemcee_22 tazeannesese mucizem2304 bende hamile kalmadan önce aralıklı oruç yapıyordum hatta en uzun 24 saat yapmıştım normal kaza orucu ile birlikte ama şimdi öyle bir haldeyim ki iki saat aç kalsam halsizlikten ayağa bile kalkamıyorum 🥺
tazeannesese Ayshababy 😄😄 yansinlar biz nelere çekiyoruz onlar miss. Ben gündüz sakız cigniyorum. Bide salatalık yiyorum midem yanınca ferahliyor. Gece yatacağım zamanda gaviscon içiyorum şükür yanmalarim a iyi geliyor
Ayshababy tazeannesese hiç bişey iyi gelmiyor canım herşeyi denedim şuan bile bi ayran sut yogurt maden suyu ne buluyorsam iciyorum yiyorum tam 10 dakika suruyor yeniden başlıyor acaba reflümü oldum
Sema0343 Ayshababy bir kaşık tahin varsa deneyebilirsiniz belki rahatlatır sizi mide yanmasına iyi geldiğini duydum
tazeannesese Berooo123 yaşasın yemek yemek 😄 henüz kilo almadım ama çok alırım şeker tansiyon falan çıkar diye korkuyorum ya
tazeannesese mucizem2304 ne güzel maşallah diyelim. Yemeyeyim diyorum bazen baş ağrısı tutuyor bu defa da
tazeannesese Ayshababy iki hafta War aramizda Sanırım bebisler büyüdükce yanmalar artıyor. Doktoruna sor sen gaviscon dan daha etkili şuruplar War belki onlar fayda eder
Minikmucizemmm26 tazeannesese 23+6 haftalığım şuan da eğer çok acikiyorsam 2-3 tane galeta yiyorum ama dayanabilecek gibiysem yemiyorum yatıyorum ama ben en geç 1-1.30 gibi yatıyorum gece de hiç açlıktan uyanmadim bu zamana kadar bundan sonra ne olur bilmiyorum ama 😂
tazeannesese Minikmucizemmm26 inşaallah böyle dewam eder 🌸 maalesef ben geç uyuyorum yemesem de uyuyamiyorum
Sema0343 tazeannesese bende uyuyamıyorum bende çok geç saatlerde yatıyorum ama yatmakla alakası yok midem kazınıyor resmen kalk ye diyor yemezsem kesinlkle uyuyamıyorum
tazeannesese Sema0343 bende de durumlar bu şekil inşallah bunlar bize şeker,tansiyon, kilo olarak geçmez 😁