linsmea 34Sevcan hiç ücret çıkmadı bizde sadece sarılık durumu oldu onda da benek yoğun bakım ücretsizdi ama biz oda tutmak istedik o yüzden ücret çıktı ek ücret çıkarmadılar hiç
Minikyolda Adenmom_ merhaba necla hanım fetal dna için hangi firmaya yönlendiriyor acaba siz yaptırdınız mı?
minimavi Senanur07 merhaba ne açılardan memnun kaldınız, doğumunuz oldu mu acaba? Bir de Muhabbet hanım istediğiniz zaman rapor veriyor mu bilginiz var mı?
Kubrosss Merhaba benim de kaldı bir iki haftam Necla hocadan çok memnunum kardeşimin eşi ve arkdsim doğum yaptı tek şey dikiş kisminda her ikisi de hissetmiş onun dışında gayet guzel
Sule222 Derya Asiye ve Necla doktor arasında çok kararsiz kaldım 27 haftalik şu an doktor degistirmek zorunda kaldım ama karar veremiyorum . Sizce hangisi dogumda daha iyi.
linsmea Sule222 Asiye de doğum yaptım. Derya ya da gitmiştim daha önce çok tatlı doğum sonrası ona gitmişim tavsiyeleri hayatımı kurtardı asiye mi derya mı dersen Derya. Necla biraz sert diye biliyorum. Derya pamuk gibi 🥰