minimavi Senanur07 merhaba ne açılardan memnun kaldınız, doğumunuz oldu mu acaba? Bir de Muhabbet hanım istediğiniz zaman rapor veriyor mu bilginiz var mı?
Annegibi2006 Gul616161 ben geçen şubatta doğum yaptım kendisinde fiyatları bilmiyorum ama harika bir doktor çok ilgili kesinlikle tavsiye ederim
linsmea Gul616161 asiye hanıma takipli değildim nöbetçi olduğu için doğumumu o yaptırdı. Ama çok güzel tam istediğim gibi bir doğum oldu çok ilgiliydi.
Kubrosss Merhaba ben Necla hanıma randevu aldım giden var mı yardımcı olur musunuz 16 haftalık hamileyim normal doğum yanlisi mi
Lifeislife25 Kubrosss merhaba gittiniz mi ben de doktor seçme aşamasındayım derya hanımla necla hanım arasında kaldım
Kubrosss Adenmom_ merhaba bende ilk defa gitcem 16 haftaligim daha önce mega Medipol burcu hanıma gidiyordum ama çok soğuk buz dolabı gibi zaten korkularım var biraz karşımdaki kişinin beni daha ılımlı ve güler yüzlü karşılamasını bekliyorum bu konuda Necla hanım nasıl normal doğum yanlısı mi
busra05_ Necla hoca dünya tatlısı bir hoca ve cok basarılı bı hekım ben eskı calısanım orada ayrıldım hamıle olunca eşim oraya götürmek istedı asiye hoca dısında hepsı yoğundu hekımler ameliyatı ve randevu yoğun dıye mecburen asıye hocadan kayıt actım ilk cok guzel baktı sonrakıne randevusuz gel bakcam kontrole dedi ve gün boyu hastanede sırada bekledım artık agrım oldu bekleyecek gucum kalmadı neysekı hastası bıttı dedım o sırada vakaya ındı doğuma baska doktora gıtmek zorunda kaldım. Necla hoca çok iyi
Kubrosss Çok teşekkür ederim cevaplarınız için Adenmom_ çok teşekkür ederim cevaplar için bende aldım randevumu bakalım hayırlısı olsun ben çok korkuyorum normal doğumdan ilk gebeligim rabbim hepimize bebgimizi kucağına almayı nasip etsin
Ftmagrgl Haftadan beri ona talipliyim şu an 31deyiz. Çok tatlı, herşeyi siz sormadan anlatıyor açıklıyor. Bebeği ultrasonda cok güzel gösteriyor. Burası kolu bak böyle yapmıs burası burnu vs diye. Gereksiz şeyler istemiyor. Ben tetkikleri devlette yapıp gösterdim hep hic sorun etmedi. Şu ana kadar normal diye gidiyoruz bi aksilik olmazsa normal olacak inşallah. Sadece son kontroller cok yogun olmaya basladı 40 45 dk sıra bekledim en son.
Busra_a Gul616161 Merhaba bende asiye hocaya takipliyim 36 haftalık oldum.Gayet ilgili güler yüzlü yoğun olmasına rağmen ilgisi yeterli bence randevu saati yoğunluktan dolayı aksayabiliyor o kadar. Doğumu da aksi bi durum olmadığı sürece kendisinde yapmak istiyorum. Hastanede ki kadın doğum doktorların bi çoğundan memnuniyet fazla olumsuz yorum duymamıştım araştırma yaptığım zamanda
Busra_a Şunu sormak istiyorum sadece bütün doktorların ekibi aynı mı ve kattaki ebe hemşireler nasıl bu konuda bilgisi olan varsa yazabilir mi?
AnnaKush 20 gün önce mecbüri sezeryan oldum Necla hocada . Aşırı memnunum , genel takip olsun ameliyat olsun . Çok samimi ve sıcakkanlı birisi. Mecburi olmadıkça normal doğum taraftarı kendisi. Ben çok memnun kaldım .
Kubrosss Lifeislife25 bende şuan sıra bekliyorum yorumalr çok güzel ona güvenerek geldim heyecanla bekliyorum çıkınca tekrar yazarim
34Sevcan Merhaba hanımlar bende hastane olarak Medipolü tercih etmek istiyordum fakat ekstra çok ücretler çıkardıklarını söylediler birde bebek küvezi için ekstra ücret alınıyor diye vazgeçtim bu durumla karşılaşan var mı
linsmea 34Sevcan hiç ücret çıkmadı bizde sadece sarılık durumu oldu onda da benek yoğun bakım ücretsizdi ama biz oda tutmak istedik o yüzden ücret çıktı ek ücret çıkarmadılar hiç