glr2827 Kızlar Gülce ismi nasıl, ilk duyduğumda çok hoşuma gitti, naif kibar buldum. Bugün eşim görümcemle konuşurken isme ne düşünüyorsunuz dedi oğlumda Gülce dedi. Gülecek gibi dedi az dalga geçer gibi. Gıcık oldum
Raflesya glr2827 Çok güzel bir isim takmayın her muhalefet olanı.Bir arkadaşımın kızının adı çok hoşuma gidiyor adının da anlamını taşıyor maşallah çok güleç bir kız🌸
Pinarkorkmazer glr2827 çok güzel bir isim ben de düşünmüştüm bir ara 😀 insanlar heves kırmaya bayılır boşverin milleti
obiranne3 glr2827 fikrimi soruyorsanız, Gülce ismi hep negatif birini çağrıştırıyor bende. isim koyarken isim enerjisi analizine mutlaka bakın
Tomriscvn Benim en beğendiğim isimlerden birisidir.Siz bence kimseye takılmayın.Hatta eşimin kuzeni kızına koyduğunda eşimle çok hoşumuza gitti dedik bizden önce davrandı 🤣
glr2827 Tomriscvn Evet bende eşime çok beğenerek bu ismi söylemiştim, başka bir isimede hiç bu kadar heveslenmedim :)
Pinarkorkmazer glr2827 çocuğun doğar başka şeye karışırlar bebeğine oda alırsın bir yeri beğenilmez halı alırsın beğenmeyen olur ev alırsın beğenmeyen olur olur da olur yani o yüzden boşveeeeerrr😂
Gulcinipek glr2827 ablamın kızı oldu adı Bade Gülce 🥰 dünya güzeli çok tatlı neşeli cıvıl cıvıl bi kız 🌸
mervegrbzz Gülce benim de isim listemde vardı sonra duru olsun istedik Bebeklerimizi adıyla sevdiğimiz günleri görürüz inşallah 🤲🏻💕
Eylullxx glr2827 ben kızımın adını birce koydum birce ikice üçce diye dalga geçenler oluyor ama ben ve eşim çok mutluyuz kızımıza koyduğumuz isimden o sebeple umursamıyoruz herkes bişeyler dicektir koymak istediğiniz her isme
glr2827 Eylullxx bende uzatırlarda sizin koyduğunuz isimlerde ortada diyeceğim galiba. Bu yönümü biliyolar :)