Lina- SscL ben 10.gün test yapmıştım 2. Aşılamada çok çok silikle öğrendim, belirti olarakta her an adet olacakmış gibi kasık ağrıdı göğüs ucu hassasiyet vardı bide çok sık wc çıkma vardı son günlerde
SscL Lina- teşekkür ederim bende bugün kan vereceğim varsa çıkar diye diye düşünüyorum tüm belirtilerim kayboldu bugün 😔
SscL Lina- yok kan vercem bugün daha net olur diye varsa çıkar bugün diye düşünüyorum kendimi dinlemekten yoruldım.. Hayırlısı artık
Lina- SscL 3 5 varsa çıkar tabi ama iğnenin etkisi inşallah gitmiştir bol bol su iç vücuttan atması için
ffiona Lina- aşılamayı genelde hangi durumda yapıyorlar yumurtalarda sorun olması durumunda mı yoksa spermle ilgili sorunlarda mı?
Lina- ffiona ikisinde de yapıyolar diye biliyorum benim eşimde sorun yoktu bende vardı, bazen sebepsiz sorun olduğunda da yapıyolar doktora bağlı
elifbsraaa1 sevgi-1 teşekkür ederim canım 🥰 Senin adına çok sevindim. Rabbim sağlıkla uzun bir ömür büyütmeyi koruyup kollamayı nasip etsin inşallah 😊 İşi bıraksam mı diye düşünüyorum şantiye şefiyim ama bu ara iş yoğunluğum yok 2 gün dinlenme yeterli olur mu yoksa baya bir dinlenmek mi lazım
sevgi-1 elifbsraaa1 Amim çok teşekkür ederim.İşi bırakmana gerek yok bence 2 gün yeter bende devam etmiştim çalışmaya bir problem olmadı
Gamzeee_ Sultaninl bende evrakları verdim ilaçlar için rapor çıkmasını beklicem en geç 1 ay içinde çıkar dedi doktor
Sultaninl Gamzeee_ tabi biliyorum ama 23 yaşından sonra ve ilk hamilelik ise rapor veriyorlar ben gonal f ve hap aldım toplamda 5300 du çatlatma iğnesi de 1200 aşılana için de 6 bin istiyorlar ama eğer yumurtalık büyümemişse tekrar gonal f alıyorsun ben yarı özel yarı devlette yapıyorum Diyarbakır da yaşıyorum