Ahsen-dilara Merhabalar herkese ben çok kararsız kaldım Aden umay mı yoksa parla Umay mı sizce yada farklı önerileri olan var mı acaba ☺️
Yuuki Ecemakkuzu aksine herkes Zeynep Lina Asel asıl, Umay yeni yeni tekrar canlandi anlamida cok güzel kendi de Umaylar çoğalır umarım
Ecemakkuzu Yuuki ben popüler isim sevmiyorum sanırım eski isimler daha cok hoşuma gidiyor 🥰 benim çevrem hep Umay belki de bana denk geldi :)
Di88 Ahsen-dilara bebeğimin cinsiyeti belli değil ama Umay ismini deli gibi istiyorum çok güzel bir isim son kararı verecek olan sizsiniz öneri vermek değil amacım Umay ismi harika ✨🧚🏼♀️
Ahsen-dilara Di88 çok teşekkür ederim Umay ismi bence de kulağa çok hoş gelıyor Allah Sağlıcakla kucağınıza almayi nasip etsin inşaAllah
turangulu Ahsen-dilara kızımın adı Umay🐣🌸 parla Umay da çok yakışıyor sağlıkla al kucağına inşallah 🤲🏻☺️
Ahsen-dilara turangulu çok teşekkür ederim kızınızın ismi de çok güzel kaderi de güzel olsun inşallah ☺️
Yuuki Ecemakkuzu Umay eski Türk ismi Türk soyundan gelir, farklı ırk isimleri populerlescegine özümüzü kaybettiğimiz şu günlerde varsın Umay popüler olsun.