TugceOrak Leylasiva21 Allah aşkına asıl şurda artık sağlık başlıkları görmek istemiyorum. İnanılmaz aklı kıt insanlar inanılmaz şeyler tavsiye ediyorlar ve inanılmaz kıt insanlar da o insanların dediğini yapıyorlar. Keşke yasak olsa sağlıklı ilgili başlık açmak ☺️
Leylasiva21 TugceOrak işte gerçekten bilgi sahibi olan yazsa ben bilgim yoksa cevap dahi vermiyorum hele ki hamile kalmak için ne yaptınız diye Allah nasip ederse eder etmese sabah akşam ne yapsan boş
myavocado Leylasiva21 genellikle duymak istediği şey yazılmadı ise cevap vermiyor çoğu kimse katılıyorum. Aslında soru sormak için değil de bence, içini rahatlatmak, destek görmek için post açıyorlar.
Leylasiva21 Babyycatt ya onları da konuşsunlar ama cevap versinler bişi soruyorlar işlerine gelmeyince cevap vermiyorlar
Eemmyy Leylasiva21 en güzeli cewap yazmayanları bu post altında ifşa etmek😀 mesela ben şuan birkaç kişi sıralayabilirim buraya 😂
Eemmyy Leylasiva21 Kaos çıkmasın😀 Sonra başlarlar cewap yazmak zorunda mıyız, yok efendim yazmasaydınız falan filan 😂
Eemmyy Leylasiva21 sizi cewap wermeyen birinin postuna etiketlemiştim , kendisine de sordum cewap wermeme nedenini yorumları mı silmiş beni mi engellemiş ne 😀