Leylasiva21 Bu forumu kullanıyorum bildiğim konularda cevap veriyorum ama bakıyorum kimse takıp cevap vermiyor madem cevap vermeyeceksiniz soru sormayın
Gzde_defne Leylasiva21 al benden de o kadar.teşekkür edenlerde oluyor ama bi cvp bile vermeyenler çogunlukta.
ozlem_2727 Leylasiva21 en azından bir beğeni atılabilir diye düşünüyorum bu kadar zor olmamalı yani bir beğeni insanlar çok farklı. Gerçekten
BADE38 Leylasiva21 Bu başlıktan bir kaç tane açılmıştır çok yorum geldiği için görmemişte olabilirler yada dediğiniz gibi cevap vermek istememiştir oda onun nezaketsizzligi boşverin
Leylasiva21 Gzde_defne bide genelde ben sağlık ile ilgili sorulara cevap veriyorum ama bakıyorum yanıt yok
Nur67 Bende bir kaç defa denk geldim yardımcı olmak amaçlı ama cevap alamayınca bidaha yazmadım aynı kişilere bildiğim bi konu da olsa dahi yazmamayı tercih ettim. Cevap verilecek bir durum yoksa bile teşekkür etmek bu kadar zor olmamalı.
mcansu Leylasiva21 cevabınız karşılığında cevap alamıyorsanız evet hoş değil ama bazen bildirim sorunu da olabiliyor Siz post açıp cevap alamıyorsanız üste çıkmıyor görünmüyor olabilir
TugceOrak Leylasiva21 Allah aşkına asıl şurda artık sağlık başlıkları görmek istemiyorum. İnanılmaz aklı kıt insanlar inanılmaz şeyler tavsiye ediyorlar ve inanılmaz kıt insanlar da o insanların dediğini yapıyorlar. Keşke yasak olsa sağlıklı ilgili başlık açmak ☺️
mcansu Leylasiva21 öyle durumlarda kendi gönderinize emoji ile de olsa yorum yapın postunuz ana sayfada yukarı çıksın görülmüyor olabilir çünkü Aynı anda 20-30 tane gönderi paylaşılıyor bazen. Ana sayfada yorum geldikçe post üste çıkıyor haliyle görülmeme durumu oluyor
mcansu Leylasiva21 uygulamanın algoritmasından kaynaklı 🌸 hah nezaketsiz insanlar da var orası ayrı ama dert etmeye değmezler zaten öyleleri hayatta
Leylasiva21 mcansu yaa benim lafım onlara sağlık ile ilgili 10 soru soruyorlar cevap vermiyorlar bakıyorum işlerine gelince cevap veriyorlar
mcansu Leylasiva21 boşverin sosyal medya neticede burası da her çeşit insan var Ama postunuzun görünmesi için yorum atarsanız en azından daha fazla insana denk gelir