Beybitolat Blueeberryy bizde 39 olduk hiç bi belirti yok yarın kontrol var artık doğsun diye hergün dua ediyorum 🙏🥹
Blueeberryy Beybitolat ayy yarin benimde kontrolum var ne dicek doktorlar acaba hayirlisi olsun saglikla gelsinler insallah🙏🥰
Blueeberryy Beybitolat ben simdi ciktim sanci vs cikmadi suanlik normal gidiyo 41 e kadar dogurtalim seni dedi haftaya kontrol var sonra nstler 3 gunde 1 olcakmis bakalim ☺️
Beybitolat Blueeberryy benimde nstde düzensiz çıktı banada 41e kadar bekleyebiliriz dedi 😂cuma tekrar gel dedi ben 2 haftadır her 3 günde bir gidiyorum
Blueeberryy Beybitolat ben 35 te gitmistik randevuyu bugune vermisti cok uzun arada gidiyim dedim esimde diyoki senin randevun 7 sine 🙄 neyse iyi bebis biseyi yok gelmeyede niyetleri yok bunlarin😂 sizindemi ilk
Blueeberryy Beybitolat evet erkek erkekler gec doguyo sanirim 😂 valla napsakta biraz erken gelse bilemedim 😂
Blueeberryy Beybitolat yapicak bisey yok bekliyoruz 😂bakalim Allahtan 41 e kadar dedi bazilari 43 falan bekliyomus korkarim o kadar beklemekten 🫤🥴
Blueeberryy Beybitolat yok benim doktor 21ine kadar sure verdi dogmasi lazim diye kararini degistirmezse 😂😂