Fundaaaa46 Güya yarın doğuruyorum ama ne sancı ne nişan hiç bir belirti yok.. doğumu başlatmak için neler önerirsiniz
Kze Fundaaaa46 bende yarin 39. Hafta ayni durumdayim arada bi kasik agrisi ve kasilma disinda bisey yok. Ahududu cayi hurma ananas egzersiz her sey deniyorum ama bebekler gelcegi zamani kendi secermis diye okudm gecen bekliycez galiba🤷🏻♀️
Obirtazeanneee Fundaaaa46 sabitlenenler de gördüm canım ilişkiye girdiği akşam doğum yapmış birisi deneyebilirsin
Fundaaaa46 Kze bende o da yok yani belirti sıfır hurma yiyorum ananas ve ahududu çayım yok pilates yapıyorum yürüyüş yapıyorum acaba geç mi gelecek ya da yarın dendiği günde doğar mı sancı birden baslarmı öyle bilmiyorum
12betul Fundaaaa46 birden bire de başlayabilir . Hiç öyle düşünme tabi 40 haftayı aşanlarda var o da olabilir
Fundaaaa46 Seheru Karanfil000 Benimde yarın randevu var 2 hafta önce gittiğimde gelmezse 1 hafta daha bekleriz demişti bakalım yarın ne diyecek
Fundaaaa46 12betul ilk gebeliğim ya sabırsızım ve heyecanlı aslında o yüzden bir an önce gelsin istiyorum 🥹
Evalynn Fundaaaa46 bebek geleceği zamanı bilir acele ettirmeyelim illa 40. Haftada doğacak diye bişey yok siz rahatınıza bakın 💗
Blueeberryy Asubell masallah 🥰 yazmislar miadini dolduran bebekler kakalarini yutuyolar fiye korktum ben 🫣