Bnguuu_102 Hulo2105 hazır süt alma köyde taze süt al ne olduğu belirsiz güvendiğin birinden süt al minik minik kavanozlara mayala en iyisi her zaman ev yoğurdu dur
Hulo2105 minikbebegim06 yani evet bazen instada görüyorum da mesela daha 1 çay kaşığı yiyecek ama kocaman havuçu haşlıyorlar onu gördüm de sordum hani az yicek zaten o kadar haşlamaya gerek var mı diye
Hulo2105 Bnguuu_102 ay yok hazır almam zaten sütçümüz var kapıya kadar getiriyor 200 ml lik kavanozlar var onlara yapacağım🍼
minikbebegim06 Hulo2105 onları alma işte sütcünün getirdiği bakteri oluyor içlerinde gebelikte de bebeklere de önerilmiyor
minikbebegim06 Hulo2105 üstünde pastörize edilmiş yazar o şekilde alın bizim burda mesela başkent süt ve jersey var onlardan alıyorum pastörize edilmiş yazıyor diğer çiğ sütler çok zararlı
Hulo2105 minikbebegim06 yok yok açık süt değil jersey alıyorum etiketli üstü öyle doldurma gibi değil
minikbebegim06 Hulo2105 tamamdir ben açık zannettim diğeri çünkü çok zararliymis o yüzden uyarmak istedim 🩷
Momybaby Hulo2105 merhaba, ek gıda kitapları varmış siz aldınız mı ? Tarifleri vs nereden bakacağım diye düşünüyorum şimdiden. Hiç bilgim yok ç. Etrafımda yönlendirecek kimsede yok