semir99 yumurtalara bakıyor doktor tabi ne durumda diye büyüdü mü gelişti mi çatladı mı vs diye, ona göre ilerleniyor. Örneğin gelişmiyorsa ona göre önce hap vs veriyor yada büyüyüp çatlamıyorsa ona göre sanırım, benim yumurtlama olayı olmuyo büyümüyoda çatlamıyoda sanırım. daha başındayım sürecin bu hapı düzenli kullanacağım 3 ay kadar, sonuç almazsam ona göre başka seçenekleri değerlendirecek doktor. Ama fazla kiloda çok etkili benim fazl kilom var diyetteyim şuanda, sizinde durumunuz böyleyse kilo verip biraz hareket etmek gerekiyor. Olmaz olmaz yine hiç bir şey kesin değil netice de her ay yumurtlayıp bir sıkıntısı olmayıp yinede gebelik elde edemeyenlerde var nasip işi bu ama süreç bu şekilde ilerliyor ve en azından yapılması gereken bunlar, özel hastaneye gidiyorum ben haliyle biraz masraflı bir süreç ama yapacak bir şey yok. Devlettekiler ilgilenmiyor çünkü ben ilk başta oraya gitmiştim ve pcos olmama rağmen sıradan bir folik asit yazmıştı doktor 7 ay kadar kullanıp sonuç bekledim ama ne adet gördüm nede gebelik elde ettim. Şuanki doktorda o olmaz zaten sana onu bırakıyosun ve verdiğimi kullanıyosun dedi. İnofolic hapın adı. 500 küsur tl. Benim yumurtalarım dirençli olduğu ve çatlamadığı için günde iki kez iç dedi oda 10 günlük yetiyor yani ayda 3 kutu alıyorum ilk ayım bitti bu şekilde. İçinde güçlü bazı vitaminler ve folik asit var. Reçetesiz de veriliyo ama dozunu falan doktor belirliyor günde bir yada günde 4 içende var.