AnneeeG1 Sena1359 inşallah canım bugün 8. Günüm iğne günü hariç bu pazar tam 14. Gün oluyor pzt kan verecem inşallah Belirti olarakta Mide bulantısı Mide yanması Bel ve kaşık ağrısı Birde su gibi akıntım var
AnneeeG1 Kirazlar27 bana iğne verdi canım sana iğne vermemesinin sebebi var mı peki normalde de burda postta okuduğum kadarıyla bazılarına iğne de gerek duymamış vermemiş yani
Kirazlar27 AnneeeG1 vermedi çok sinirim bozuldu moralim bozuldu bu ay iğne vermiycem dedi sadece gecikmen olursa test yap dedi gönderdi bide 5 gün gün aşırı ilişki dedi şimdi ovülasyon yapıyorum oda bi tuhaf çıkıyor
Kirazlar27 Ben bu testlerden bir şey anlamadım şimdi son ikisini yeni yaptım bir saat oluyor daha olmamış mı yumurta yani
Kirazlar27 AnneeeG1 doğruda işte insaoğlunda zor olan bir durum sabredemiyoruz bakıyorum yinede 😔 bu Ovilasyon testi ne diyor peki ne yapmam lazım
AnneeeG1 Kirazlar27 doktorum dediğini dinle canım gün aşırı gir ilişkiye yani şuna ne desem de boş ama belki hayırlısı böyle gelir stres yapma
aysegul-2509 birdilektut15 femara kullandım ikinci ayda hamile kaldım ve kızım 4 yaşında.doktorun önerdiği şekilde kullan Allah ın izniyle faydası olur yalnız ovulasyon testleriyle yumurtlamanı takip etki değerlendirmen gereken günleri kaçırma
birdilektut15 AnneeeG1 benim yarın ilacımın son günü bende yumurta akı kıvamında yapışkan akıntım var