Sena1359 AnneeeG1 bende öyle yazdım sonradan canım gittiği zaman kontrol eder haftaya gel der. Benim de öyle oldu çünkü bir şey kaybetmezsin gitmekle buse76
Sena1359 buse76 git canım ne olacak en azından içim rahat eder ona göre aksiyon alırsın 😀 özele mi gidiyorsun devlete mi
AnneeeG1 buse76 canım ben gittiğim zmn 18 mm di cuma günü gitmiştim bende pazar gününe iğne verdi o zmn aa kadar da 20 mm olmuştur cnm
buse76 Sena1359 devlete gitcem aslında özele gutcektim 1500 TL yemiş sadece bir kaç gün takip için gereksiz bif para gibi geldi devlette de aynı şeyi yaparım yani
buse76 Sena1359 evet ben 1000 TL ye gidyordum 1500 olmuş hani özel dediğim de Altan felan da bakmiyof direk usg 3 dk sürmüyor bunun için de yazık günah gibi geliyor
Sena1359 buse76 yok doktorumdan memnunum Allah var ilgileniyor vajinal muayene yapıyor her gittiğimde ama o da 2 dk sürüyor 😀
AnneeeG1 buse76 işte o yüzden sana git diyorum hala pzt diyorsun sinir oldum senin için senle kavga ediyorum haaa 😂😂🌸
AnneeeG1 buse76 büyür inşallah yumurta günde 2 mm büyüyor canım sende ona göre hesapla avakodu ye bol bol ceviz tüket incir ye meyve tüket ki yumurtan iyi gelişsin