Mehsa Sağlık ocağı 18.haftada gel tetanoz yapalım demişti, tetanoz aşım var daha 5 yılı dolmadı. Doktoruma sordum tercihi bana bıraktı ama çok kararsız kaldım. Sizler yaptırdınız mı ya da bu konuda bilgi sahibi olanlar fikir verebilir misiniz?
myangelson Mehsa 2 buçuk sene önce 2 doz vurdurdum perinatolojiye sordum adacell i özel aşıyı önerdi alıp yaptirirsan o daha iyi dedi. Daha sonra izine geldik acil serklaj atıldı bana memlekette kaldım buradaki perinatoloji doktoru da tek doz normal tetanoz vurdur yeter dedi bende 26. Haftamda vurdurdum tek doz normalde adacell i 34 haftada falan vurduracaktim o yüzden biraz geç oldu bu
Balbebek012 Mehsa 20 ve 24 . Haftalarda birer doz vuruyorlar benim de beş yıl dolmamıştı ama 20.haftada hemşire vurdu
1hamle Bence 30. Haftada tek doz adacel diye bir aşı var Tetanoz difteri boğmaca üçlü aşı olarak geçiyor siz ve bebeği koruyor hastalıklardan da onu yaptırın derim
Mehsa 1hamle Aaa öyle, bakıyım canım çok teşekkür ederim :) myangelson O zaman ona epey vakit var teşekkür ederim:) Gizemnur1111 Arkadaşların bahsettiği üçlü aşıyı yaptırırım ben de büyük ihtimal
Sukrangoler 1hamle benim doktorumda tetanoz ve boğmaca önerdi siz özelde mi yaptırdınız ücretli mi bu aşı
Eylul41 myangelson adacelin suresi varmi. Tetenozu olmadim perinatoloji 27 ye gelince yapariz dedi ama gidemedim ona gittigim zaman tam 29 un bası olacak gec kalmış sayilmam degil mi
Mehsa Fundaaaa46 Aaa öyle mi ben de 5 yıl diye biliyordum 😅 Balbebek012 Aile hekimine danışayım bakalım bir de 1hamle Tamam teşekkür ederim:) Fundaaaa46 Ben de bir danışayım bakalım
myangelson 1hamle benim zaten normal tetanoz vuruldu 26. Haftada adacell ecgerek kalmadı 😅 ama teşekkür ederim bilgi için 🥰
zeynopella Mehsa Benim doktorumda bana bırakmıştı ben yaptırmadım kötü yorumlar beni korkutmuştu açıkçası. Doğumda ya da doğumdan sonra da bir sıkıntı yaşamadım çok şükür.
1hamle Sukrangoler evet özel bir aşı bu alıp ben evde kendim vurdum sağlık çalışanıyım ben sizde alıp özelde yada sağlık ocağında reçetenizle vurdurabilirsiniz