Eylley Aydur_4242 Ben merkezden. İhsaniye. Orada doğdum, ilkokulu orada okudum sonra ailem İstanbula yerleşti. Konyanın eskilerindeniz aslında. Dedem Konyasporun eski kalecisi. Nasip buradaymış
Eylley Aydur_4242 Ben biraz risk alıp yeşilini kullandım kendime de kızıma da yalnız eşime ve kızıma ziver verdim. İnşallah bunlarla biter
Umayinannesi_38 Aydur_4242 ben ilk gebeliğimdede böyle kaşınmıstım sımdı kızımda dogdunda uyuz oldu hala devam ediyor suan 5 aylık kullanmadığımız ilaç kalmadı Rabbım biran önce kurtarsaydı kuzumu biz yine derdimizi anlayabiliyoruz 😏
Eylley Umayinannesi_38 bebekle temizlik çok zor ama günlük nevresim değiştirin. Beyaz ve açık renk nevresimleri 90 A atın. Cildiyeye gidip eczaneye özel krem hazırlatabilirsiniz. Rabbim şifa versin inşallah bebişinize
Umayinannesi_38 Eylley amin inşallah vallahi evdeki kremlerle eczane acacam hepside özel yapım ama neden gecmıyo anlamadım
Eylley Umayinannesi_38 görüştüğünüz kişilere dikkat edin. Mutlaka size takar bulaştıra biri olmalı. Bir de iyi bir dr arayışına girin tek dr la kalmayın. İnşallah hepimiz kurtuluruz bu illetten çok geçmiş olsun
Eylley 1prenses1prensannesi__ eczaneden Bayer k otrine alın zaten minicik bir şişe. 5 litre suyla karıştırıp püskürtücü pompaya dip köşe sıkın. Sabah ilaçlayın akşama kadar ev kapalı kalsın girmeyin.
1prenses1prensannesi__ Eylley ondan sonra evi halıları yıkamaya gerek var mı ilaçlamadan sonra çok soru sordum hakkınızı helal edin
Eylley 1prenses1prensannesi__ canım estağfurullah keşke elimden gelse de yok edebilsem şu lanet hayvanı ☺️ şöyle söyleyeyim ben halılar ortadayken ilaçlama yaptım. Halıların üstündekiler de ölsün diye. Evdeki tüm halıları kaldırdım. 10 gündür ev boş ama bir iki gün sonra temiz halıları sermeyi düşünüyorum. İmkanınız varsa yıkatıp dezenfektan sıktırın yıkamacıda
Umayinannesi_38 Eylley inşallah çıkmaz ya kendine çok dikkat et valla o kadar kötü bir durumki özellikle geceleri
Eylley Umayinannesi_38 hiç kaşınmıyordum uyuzken bile ksşınmadım. Tedavi bitti dr geçti dedi ilk defa gece bacaklarım iğne bayar gibi kaşındı hiç uyuyamadım. Tam kafa yemelik bir durum
Umayinannesi_38 Eylley valla ya ilk gebeliğimde cildiye bir krem vermişti onu kullanıyorum azda olsa rahatlatıyo