Umayinannesi_38 Eylley valla ya ilk gebeliğimde cildiye bir krem vermişti onu kullanıyorum azda olsa rahatlatıyo
Eylley Aydur_4242 iki gün önce gece bacaklarım kaşındı baya. Dün zeytinyağı sürdüm yattım kaşıntı olmadı. Tekrarlanmasın diye dua ediyorum
Eylley Aydur_4242 bugün minicik bir sivilce çıkmış bacağımda. Çoğalırsa wilkinson başlayacağım. Sen nasıl yapmıştın canım anlatır mısın. Çok daralttı artık bu süreç beni. Şu wilkinson da bi deneyeyim zaten çocuk ilaç süre süre perişan oldu içeride
Aydur_4242 Eylley wilkinsonu da aynı 3 gün kullanıp 4 gün yıkancaksin ama çok pis kokuyor ve kıyafet olarak eski bisey giy sürdükten sonra herseye siniyo kokusu ama kaşıntı lezyonlar yok oluyo onu sürünce
Eylley Aydur_4242 valla şimdilik yok yarın çocuk okula başlayacak onun tasasını çekiyorum. İnşallah tekrar gelmez bir yerden
Gdrleyla Aydur_4242 alerjı olmuştum bende ama sonradan gectı doktora bırngorun canım ilaca aletjın olabilir benım antibiyotik alerjım çıktı hamıle olduğumun öğrenmeden o nce
Eylley Aydur_4242 bende de kaşıntı yok da alerji gibi minicik sivilce çıkıyor arada kaşıntısız. Sürdüğümüz losyondan alerji yaptı galiba. Sevindim iyi olmana