Annekuzusu066 Bakın ben 5yıllık evliyim belki daha fazla olmuştur. Ve bunun 4yılını kaynanam ve şuanda üniversite çağında olan kaynımla geçirdim. İlk çocuğuma hamileyken doğuma bir iki ay kala sıkıntı strese girdim tartıştım evi terk ettim 1hafta annemlerde kaldım. O zamanlar bana iyi olacağına söz vermişti. Ki iyiydik bir süre ama son bir iki yıldır sürekli tartışma içerisindeyiz. Ben dört dörtlük bir insan değilim. Olmadım olamam da. Ama ne onun ettiği küfürleri hak ediyorum ne bana nefretle kinle bakışını. Temizlik yaparım bir yerde bir toz kalır bir ton laf işitirim. Her günüm uykusuz geçiyor çocuğu uyuttuğumda genelde bende yanında uyuya kalıyorum küfürle hakaretle kaldırıyor. Defalarca kez beni sevmediğini nefret ettiğini söylüyor sonra hiç birşey dememiş gibi başka konular anlatıyor ve benim de öyle davranmamı bekliyor. Ben o evdeyken asla temizlik yapmam elimde bir kez bez görmediği için hakaret ediyor. Tozları anası gelip alıyor evi anası gelip süpürüyor sanki. Yıllarca onun ailesine hizmet ettim. Kendisi benim ailemle görüşmez babamı kaybettim düğünümden 1sene sonra. Annemle arası bozuk. Ben kendi aileme yılda 2-3defa anca giderim. Ondada sürekli nerde kaldın oyalanma çabuk der durur. Ben eşimi çok severek evlendim. Asla böyle biri değildi. Sonradan sonra ben ona o bana zarar vermeye başladık. Tartıştıktan sonra mutfağ gitmiş bugün patates köfte yapmıştım. Kızartmayı dolaba koyamicağım için tezgahın köşesine üstünü bir tepsi ile örterek koymuştum. O şekilde kapatmamı beğenmemiş dökmüş tezgahın içindede bir tane tava kalmıştı neyse tezgahın üstü komple su ve su ocağın arasından kaşıklığa ordanda yerlere dökülmüş hep şimdi onu temizleyeceğim. He birde balkonu yıkamıştım 2-3gün önce balkondaki küçük paspası balkon demirine koymuş bana söyledi ben unuttum. Onun bir ton lafını yedim. Çünkü kendi eli yok yapmıyor galiba. İlla onu ben alıp koyacağım. Ben aşırı unıtkanım ve her gün aynı şeyler çocuk uyandı sabah çocukla oyna çay demle öğlene kadar uyuyan kocayı uyandır öğlene doğru kahvaltılarını hazırla sonra evi süpür sil. Çocukla oyna çocuğu uyut yemek yap. Ortalığı toparla derken akşam oluyor. Ama ben evde hiç bir iş yapmıyormuşum…