Nerminler Bende uyuyamadım eşim nöbette iken zorlanıyorum bu gece hiç uyku girmedi gözüme 22 haftadayız ilk gebelik ağrı sızı yok çok şükür evde tekken korkuyorum nedense 😂
Ozlem1307 Polyana12 eşimle tartıştım şimdide 2buçuk yaşındaki oğlum uyandı. Kafa karışık bir şekilde çocuğu uyutmaya çalışıyorum
Enisecik Selam 28. Haftadan stres mi bebekden mi bende bugün hala uyuyamadım dön dön eşim Sapanca’ya getirdi biraz rahatlayım diye 😀 uyuyamadım napıyonuz
Ozlem1307 Enisecik inanın elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Çocuğum görmesin diye arkamı döndüm yanına uzandım ( kulağıml oynamadan uyumuyor ) sessiz sessiz ağlıyorum…
Ozlem1307 Annekuzusu066 çok uzun gece gece derdimle dertlendirmek istemem. Sadece boşanmak için cesaretimi toplamaya çalışıyorum kendime inanmaya çalışıyorum.
Annekuzusu066 Sulerzz son zamanların az daha dayan canım o son haftalar bütün hamileliğine bedel oluyoda
Bnguuu_102 Ozlem1307 kıyamam ya hemen öyle kestirme bazen hepimiz fazla sinirleniyoruz sakinleşmeye çalış erkekler biraz gaddar oluyor sinirle kırılır demeden her şeyi söylüyorlar kendilerinden bir şey eksilmiyor ama olan da hep bize oluyor böyle kuzum ağlama boşver senden kıymetli mi
Annekuzusu066 Ozlem1307 hemen boşanma düşünme kuzum be o kadar büyük bi meselemi bak bende oğlum 1 yaşındayken ayrıldım gerçekten zor bi süreçti