Parinas Lilybaby Eftelya biraz güzel gibi diğerleri çok zor geldi bana. Söylenince anlaşılmamasına çok sinir olurum 😀 o yüzden böyle zor isimler koyacaksanız bari tek isim koyun. Çocuk 2 isimi anlatmaya çalışacağına tek isimle uğraşır 🙈
Parinas Mry2020 bende öğretmenim ve aynı sizin gibi düşünüyorum. Öğretmenler olarak netliği seviyoruz sanırım. Kızımın adını Miray koydum mesela . Kısa, öz anlamı da güzel ki bence telaffuz edilme kolaylığından sonra en önemlisi bu. 3,5 yaşında oldu yaşlı teyzeler amcalar bile tek seferde anlıyor hiç sorun olmadı ☺️
Mry2020 Parinas benim kızımın ismi de Miray 😍 benim için de fonetiği önemli nedense sert ünsüzler olunca hoşuma gitmiyor tabi ki herkesin seçimine saygılıyız
DENIZ_55 Prenseslerim_ aynen öyle canım önemli olan benim ve eşimin begenmedi başkasını laf düşmez beğenmeyen kendi doğurup istediği ismi koysun bu benim düşüncem
tsr45 Lilybaby arkadaşımın kardeşinin adı Destina ve o kadar güzel bir kız ki tarif edemem. Tertemiz akıllı edepli çalışkan ve eğitim hayatında çok hırslı.
Lilybaby tsr45 maşallah 🧿 🩷 sağlıklı uzun ömrü olsun yenitürkünün şarkısı var destina diye çok severim ismi de ordan duyup beğenmiştim
babyUras_ Lilybaby dediğim gibi siz beğendiyseniz gerisi önemli değil 😊 Bende değişik isimler seviyorum 😅
Edamy Lilybaby Eldem ismi nasıl sizce yorumunuzu merak ettim. Yumuşak huylu cana yakın, sevimli anlamı
Lilybaby Edamy bence çok hoş söylemesi seslenmesi falan hem de farklı ilk kez duydum ben anlamı da güzelmiş beğeniyorsanız koyun bence olumsuz yorumlara takılmayın ben 10 ocakta doğurdum kavuştuk kızımla Âlâ Taçlı koydum kimliği de çıktı kızımın 👼🏻🩷 kimseyi de takmadım çok memnunum
igvescarim Gece, anka, şiir , dua, şifa , cesur, bu isimleri çok beğeniyorum. Şuan 7 haftalık cinsiyeti bilmiyorum bir oğlum var adı İnanç Aslan ❤️ değişik isimlere çok açığım ama etrafımda herkes çok konuşuyor 😂
Lilybaby igvescarim insanlar hep konuşur 😄 erkek olursa noyan olabilir değişik kız isimleri yazdım zaten baya bana göre de bitki örtüsü gibi her yerde 263682928373 tane olan isimler absürt değişik isimlere saldırıyorlar ama değişik özgün olmak güzeldir herkesle bir örnek sıradan olmaktansa