Mry2020 öyle davrandıklarında ben bunun hiç doğru olmadığını zorbalık olduğunu arkadaşını üzdüğünü vs anlatıp doğru davranışı güdülüyorum çocuklar tertemiz aileleri kirli onlar hemen üzülüp hatasını anlıyor şimdi burada kızına beğenerek koyduğu isim yüzünden linçlenmiş ve bu üzüntüsünü burada belirtmiş birine 5 dk sonra biri gelip dalga geçti o insana ne anlatırsan anlat boş ve evladı var iki tane eminim ki çocuğu da zorbadır okulda çünkü anne baba neyse çocukta o biz elimizden geldiğince düzeltmeye çalışıyoruz doğru davranışı öğretmeye çalışıyoruz ama çocuk eve gidip bakıyor anneye babaya hop güm sar başa her şey bitti aynen devam yorumlarına baktım da g*t falan demiş çingen gibi kavga ediyor ağzı bozuk habire sataşma üstünlük kurma peşinde psikolojisi bozuk şimdi bunun yetiştirdiği çocuktan ne beklersin çok yazık üstelik gebeliği riskli başka gebeyi üzerek ah alarak düşük yapar da evladımdan çıkar mı diye de korkmuyor amacı o yazıyor ki buraya cevap gelsin bu cevap versin mahalle kavgasına dönsün ortalık mutsuz bundan besleniyor mutlu insan görünce de ben değilim o da olmasın diye saldırıyor ben sadece acır geçerim Allah şifa versin yazık