Lilybaby Yogurtlupilav Teşekkür ederim 🥰🌸 Amacına ulaşmış olmasına doğru anlaşılmış olmasına sevindim
mcansu Lilybaby bunlara ek Melinda 🌸 çok hoşuma gidiyordu hak duyulmuş bir isim de değil güzel kızım demek anlamı da 🩷
mcansu Lilybaby evet fonetik olarak da kulağa hoş geliyor bence nahif bir isim hem de anlam olarak da çok hoş Kızıma yıllardan beri koymak istediğim hayalini kurduğum başka bir isim olmasaydı ilk sıradaki isimlerden Melinda
Prenseslerim_ Melikeakkc bak isme sarkilar yapilmis .sen neye gülüyosan 😂😂 sen hangi isimleri düsündün peki ?
Sburcak Ala taçlıyı istemsiz abdullah çatlı diye okudum 😅 larin mina ve lavinya kulağa daha hoş geliyor gibi geldi bana ama larin de şuan herkesin çocuğunun ismi o da var işte.
DENIZ_55 Lilybaby isim konusunda kimseyi memnun edemezsin içine sineni koya benim aklımda yok eşime biraktim kararı oda ildensu yada çisem istiyor bakalım farklı bi işim çıkmazsa bana ikisinden birini seç dedi bende kararsız kaldim benimde bu ismi kimse begenmedi takma bosver
Prenseslerim_ DENIZ_55 malesef cok vizyonsuz var bu uygulamada aciklama yapma bile canim .at gözlüklülere