Minikklerinannesi5 Meltemanneolsun yaptığında herhangi bir belirtisi oluyor mu acaba hastane 10 15 dklık uzaklıkta arabayla. Bide kaç haftalıktı acaba tabi öncelerde hafta olarak mı takip ediyorlardı acaba
Meltemanneolsun Minikklerinannesi5 hayır bı belirtisi yok zaten o zaman annemi hastaneye yetistiriyordu babam ve annemin doğum sancısı vardı ay olarak takip ediyorlarmis o zaman. Kakasını yaptigini fark etmiyorsun yani
Minikklerinannesi5 Seraymesut öncelikle başınız sağ olsun 🙏 herhangi bir belirti yaşamış mıydınız ? Bende bugün 38+5 haftalık oldum. İlk çocuğumu 39+1de doğurmuştum sezeryanla bu da 39 da olsun diye düşündüm ama kafam çok karışık
Seraymesut Minikklerinannesi5 ben dedim ya benimde oldu diye içime oturdu sakın benimde öyle olur mu diye strese girme doktor yüzünden öldü bizimkisi benim kaybının kızı da kakasını yutmustu şuan 11 yaşında doktorun iyiyse üzerine titriyor ise bir şey olmaz siz doktorun dediğini dinleyin yeter dua edeceğim size
Kubra0000 Ablamın 41 i geçtiğinde başına gelmişti nişan gelmiş yeşil renk hemen hastahaneye götürdüler yeğenim iki hafta küvezde kaldı. Ya ablamın takibi özeldeydi niye 41 olmasına rağmen bu kadar beklettiler bilmiyorum
Minikklerinannesi5 Kubra0000 bana doktorum beklemeyelim diyor da ben 39 haftayı doldursa mı diye düşünüyorum sadece
miraninannesii Minikklerinannesi5 5 gün önce 37+5 haftalıkken doğum sancisiyla gittim canım bir hafta sonra yada sezeryanla günüm vardı sancimi durduramadilar direk sezeryana aldılar o sırada fark edildiği bebeğim kakasini yapmıştı çok azda yrmisti çok şükür kuveze girmedi ama erken haftalarda olabiliyormus bende 40 dan sonra diye biliyordum ama venimki 37+5 di
Minikklerinannesi5 miraninannesii kakasını yaptığını doğum olduktan sonra mı anlaşılıyor yoksa ultrasonla falan da anlaşılıyor mu
Dunyam28 Minikklerinannesi5 iyi de zaten sürekli cis yapıyorlar anne karnı icinde , yalnizca kaka yapması tehlikeli
myangelson Minikklerinannesi5 normalde 40 dan sonra kaka yapiliyor diye biliyorum. Ama bebek çok strese girerse de kaka yapabilirmis. mesela ilk doğumumda 26+5 de doğum yaptım çok sancım kasilmam vardı doktor doğum olmaması için tedavi uyguluyordu serklajliydim bebek de doğmak için zorluyordu strese girmiş içerde acil sezaryene alındım doktor bir baktı kakasını yapmış ama daha yeni demişti
Minikklerinannesi5 myangelson bizde herhangi bir belirti yok. Klasik hamilelik ağrılarım var hani sancı kasılma falan yok kontrollerde de gayet iyiyiz. Nişan da gelmedi suyum da. Çıkmak istemiyor gibi gayet rahatız. Nstde de her şey normal gözüküyor ama korkuyorum da .
tugbaa-54 Minikklerinannesi5 evdeyken suyum geldi ama suyum kirli ve kokuluydu meğer kakasını yaptığı içinmiş
myangelson Minikklerinannesi5 kötüyü düşünmeyin bence. Doktorunuza güveniyorsanız onun dedikleriyle ilerlemek en mantıklısı aslında benim düşüncem
hiraninannesi557 Minikklerinannesi5 39+1de evde suyum geldiginde su bulanıktı şeffaf olması gerektiğini bildiğim için kaka yaptığımı anladım. Makat geliş olduğu için acil sezeryana alındım. İçerde yeterli olgunluğa geldiğinde kaka yapıyorlar nasip biraz da
Minikklerinannesi5 hiraninannesi557 biz son adet tarihine göre 1 hafta küçük gösteriyor kilosu da cuma günü 2860 dedi doktorum. O yüzden biraz daha beklesem olur herhalde.