Tsh değeri kaç olmalı ?
Heyo eutrox 50lik kullanıyorum hamileliğimin başından beri her seferinde başka doktora randevu buluyorum hepsi de hamilelikte 2,5 altında olmalı dedi doğuma kadar da ilaç kullanacağım ancak bu şekilde düşük kalıyor her ay kontrole gidiyorum en erken dahiliye randevusunu alıp doktora danışın 🧿💝
Pamuk
0.900 geldiği halde doktorum devam ettirdi belli bir haftadan sonra 1.13 gelmeye başladı ve yine ilaca devam etti taaakii doğuma kadar doğumdan sonra bıraktım.
Heyo 4.11 değer ile ilaca başladım 2.5 altında olması gerekiyor 0.900 geldiği halde doğuma kadar ilaca devam ettim doğumdan sonra bıraktım.
İlaç kullanılmazsa çok büyük riskler doğar ilaç kullanılmalı kadın doğum uzmanı değil, TSH için dahiliye bölümünd takipli olucaksınız her ay düzenli kan verip değerinize bakılacak.
Ben 23 haftalık gebeyim tsh 4.5 çıktı . Doktorum bana 2.5 ve altında olmasını istiyoruz değerin demişti . Eutrox kullanmaya başlamıştım fakat ilaçda laktoz bulunuyor ve benimde laktoza alerjim var o yüzden dahiliye ye yönlerdirdi p.tesi günü gideceğim 🥹
- Düzenlendi
Verayla bugun doktoruma sordum acikcasi bu testi 10 gun once verdim.sehir hastanesindeki perintaloji hicbir sey yok dedi tsh 3.46 çıktı t4 düşük çıktı test sonuçları iyi dedi ne akla hizmet dediyse bugun bu forumda gordum icime kusku düştü eskisehirdeki doktoruma yazdim ilaca baslatti sizin kullandiginiz ilacin 25 mg. 2 hafta sonra tekar kan verecegim umarim hemen hallolur cok fazla ilac kullaniyorum artik biktim ilac kullanmak acaba degerleri yukseltirmi merak ettim
Flowerseyey bu sonuca benim perintaloji doktorum normal dedi inanamiyorum ya 3.46 çıktı t4 degerimde 0.836 hemen doktoruma yazdim ilaca baslatti az once. Acikcais saskinim burdaki perintaloji nasil normal dedi .
Pembesarelle2 merhabalar bende dahiliyeye randevu aldim cunku 10 gun once tsh degerim 3.46 çıkmış t4 ise 0,836 sehir hastaneisndeku perinataloji doktoru sonucalara cok normal dedi. Bugun bu postu görmeseydim hala ayni devam edecekti . Farkli ildeki doktoruma sonuclari attigimda ilaca başlatti dusuk dozda 25 mg euthyrox diye. En iyisi pazartesi dahiliyeye gitmek dogru bilgiyi ordan almak
Eylul41 gebeliğimin başlarında normaldi değerlerim sonradan yükselmeye başladı neden olduğunu anlayamadım dahiliye doktorundan bilgi edineceğim bende
Cbkszn benimde 3.46 çıkmış devletteki doktor nasil baktiysa sonucuma birsey olmadiigni soylemis ustelik bu sonuc cikali 10 gun oldu. Bende bu posta denk geldim sonra ozeldeki doktoruma attım kendisi ilaca başlatti euthyrox 25 mg diye 2 hafta sonra tekrar tahlil verecekmişim. Ama benim icim hic rahat etmedi dahiliyeye sira aldim en iyisini o bilir. Cunku devletteki perintaloji bir sorun yok normal gebelikte dedi diger perintaloji ise ilaca başlatti gelde simdi kime inan kafa karisikligi olmasin. T4 degerim düşük çıkmış birde. Insallah hemen toparlar cunku riskli gebeyim cok falza ilac fitil kullaniyorum birde troid ilaci baslatilinca artik ilac icmeye saat dahi ayarliyamiyorum
Eylul41
Bende 25 mg euthyrox kullandım doğuma bakar 4.11 geldi değerim doktor herşeyin gayet güzel deyip yolladı ama yüksek olduğu ortadaydı arkadaşıma sonuçları attığımda beni kendi doktoruna getirdi ve direk ilaç başladı daha sonra dahiliyeye gittim ve bana iyiki. ilaç başlatılmış yoksa çok farklı sonuçlar doğardı dedi sizde ihmal etmeyin
Heyo kadın doğum beni dahiliyeye yönlendirdi ilk gebelikte o düşük oldu zaten 2. De özeldeki kadın doğum dr u keseyi gördüğü gibi yazdı çünkü kullanıyorum hamilelikte yüksek normalde 3,6 larda dedim yazdı sağolsun aldım hemen sonra devlette yazdırdım ilacı yine kadın doğuma yazdı ama her ay dahiliyeye gidiyorum hatta bi dr 6hafta da bir gel artık dedi yine farklı dr a randevu bulup gittim 6 hafta olmaz sen gebesin ayda bir gel mutlaka dedi 😍 ama ilacı içtiğimden beri hep normal seviyede ilk gebelikte kğrtaj olup bıraktırdı dr 1 ay sonra ki kontrol de hemen yükselmişti 3,5a hamile olmadığım için sorun yok hamile kalırsan hemen gel demişti💝