Gulcem 5sezeryanim Ben ilk bebeğimde kullandım hiç bir sorun yaşamadım. Kilo alımı ve gelişimi de gayet güzeldi. Kardeşim de kullandı o da sorun yaşamadı.
Esum48 5sezeryanim optipro. Ama bebegimin inek sutu alerjisi cikti ondsn hastanelik olduk. Mama iyi midir kotu mudur bilemiyorum☺️
umrumdadegil 5sezeryanim comfort gaz be kabız için iyi tavsiye ederim. Bu arada geçenlerde aklıma geldin acaba naptı 5. Sezaryen nasıl geçti diye 😂
5sezeryanim umrumdadegil 5. Sezeryanim iyi geçti canim herjangi birşey yaşamadım 2 aglijyolacak nerdeyse ama enfeksiyon kaptim onun için hastanede yattım ama bebekte şükür sıkıntı olmadı
5sezeryanim umrumdadegil o zaman aradaki fark gazli bebekler için olması başka farkı yok yani besleyicilik yonunden falan comfort biraz daha pahalı birde her yerde bulunmuyor
umrumdadegil 5sezeryanim dikişlerde incelme vs oldu mu bir de araları kaç yıl. Geçmiş olsun enfeksiyon çok zor 🥺
umrumdadegil 5sezeryanim aynen pahalı gerçekten 500 tl falan olmuş şuan ilk aldığımda 270 tlye alıyordum🥲 e bebekte var İstanbul’da
Neferut 5sezeryanim Optipro gaz yaptı comfortta kabız yaptı bebeğimi. Yarın hipp’e geçeceğim. Umarım ondan memnun kalırız
Busakts 5sezeryanim ben hep sma optipro verdim çok da memnunum gaz vs hiç Yapmadı 2,5 yaşında hala geceleri içiyor :)
Busakts 5sezeryanim açıkçası benim için sağlıklı içerik olması ve kan değerlerinin güzel olması önemli şuan için çok şükür bağışıklık olarak çok güçlü bir çocuk he tabi ben ek olarak da gıdasına dikkat ettim . Ben bir de hippten memnundum buarada