zeynosileannis 1Demett daha çok yeni ağrılar da hemen geçmiyor bende korka korka doktora gitmiştim açıldı kesin diye düşmeye başlamış demişti açılsa duramazsin zaten demişti
Cinsiyet_tahmini 1Demett kuzum açılmış olsa enfeksiyon kapar anlarsın yine de git kontrole için rahat etsin
1Demett Cinsiyet_tahmini kahverengi bi sivi geliyor azar azar onun disinda kizariklik gormedim ama aynadan bakinca bi aciklik gozukuyor normalde bitisik durmasi gerekmez mi dikis dusunce
Cinsiyet_tahmini 1Demett kuzum senin kanaman devam ediyor mu? Sezaryen olsa resmini at diyeceğim ama normal doğum yapmışsın ve kanaman bittiyse kahverengi akıntı eğer dikişten geldiğine eminsen normal değil bence.
1Demett Cinsiyet_tahmini kanama cok az az geliyor 10.gundeyim suan kahverengi gibiye dondu rengi bilemiyorum doktor randevuma bikac gun var kanama rengimi degisti acaba bitmeye yakin
Cinsiyet_tahmini 1Demett bilmiyorum benimki hep kırmızıydı da seninki dikişten değildir kanamadan geliyordur enfeksiyonda sarı yeşil akıntı olur
Balbebek012 1Demett yani açık durmaması lazım istersem doktora muayene ol o en iyisini bilir belki krem filan verir
Musilk-1 1Demett benim hiç oram aklıma gelmedi kafamı bile eğip bakmadım düzeldi dogurdugma şükrettim 😂