Gokcenur_3131 kendinizi suçlamayın salın ortada bir suçlu yok ortada bir mekanizma var milyonlarca gen milyonlarca dna saatler içinde eşlenip çoğalıyor ve bu eşleşmede anlık oluşan tek bir hata o gebeliğin ilerlememesine neden oluyor bebek gelişmiyor düşüyor kalbi duruyor. Sizin buna hiç bir şekilde bir etkiniz olamaz malesefki düşecek olan düşecektir onu pamuklara sarsan bile tutamazdın. Düşmeyecek olan bir bebeği ise sağlıklı bir bebeği ise tıbbi müdahale olmadan düşüremez hiç kimse. Bu yüzden doğru durduğun yerde hiç bişey yapmadan daha bir kaç hücreden meydana gelen bir organizmaya senin hiç bir etkin olamaz o sağlıksız bir gebelikti ve vücudun buna tepki verdi vücudunun buna tepki veriyor olması bile şükredilecek bir şey emin ol eğer tepki vermeyip gebeliği devam ettirseydi ve sen ilerleten haftalarda detaylı ultrasonda onun sağlıksız bir bebek olduğunu öğrenseydin her şey çok daha zor olacaktı. Bu sefer onu kendi ellerinle kendi kararınla sonlandırmak zorunda kalacaktın, sonlandırmayıp doğurmayı tercih etsende yaşamayacak bir bebek olacaktı çok daha ağır şeyler yaşayacaktın. Evet yaşadığın şey acı verici aynısını ben de yaşadım 10. Haftada kalbi durdu kaybettim usg de kolu bacağı vardı artık bebekti ama kalbi durdu. Bende çok üzüldüm ama Allah zamanla kalbine ferahlık veriyor.. Şimdi diyorum Allah verdi Allah aldı, eğer ileriki haftalarda sağlıksız mutasyonlu bir bebek olduğunu öğrenseydim kendi ellerimle sonlandırmak zorunda kalacaktım atan bir kalbi kendi ellerimle durduracaktım ama bunda benim hiç bir etkim olmadan Allah tarafından alındı. Her şeyde bir hayır vardır . Başıma geldiğinde çok üzüldüm ama çook kötü yaşanmışlıklar duydum, dinledim. Beterin beteri var diyerek yine de halime şükrettim. Eğer senin için de benim içinde o bebekler hayırlı olsaydı şuan bizimle olurlardı.. Demekki hayırlısı böyleymiş. Allah bizi yeniden en hayırlısıyla sağlıklısıyla sevindirsin inşallah.