Sekkahve Meriveannesi yedim, hatta dünde yedim😃 biz hamileyiz hasta değiliz, sadece ilk gebeliğimde ciğere çok dikkat ettim yüksek oranda A vitamini içeriyor diye. Kısıtlamadan her şeyi güvendiğim, bildiğim yerden gönül rahatlığıyla yiyorum, içiyorum
1234G Her şeyi yiyorum canım sulu yemek çekmiyor hatta tiksinti geldi pide lahmacun döner kebap her şeyi yedim
PlutonMerkez Günah mı çıkarıyoruz.O zaman itiraf ediyorum papaz efendi Açık dondurma,içli köfte,halka tatlısı,pastane işleri,çiğ köfte(etsiz),kumpir(sosissiz),döner,iskender,tavuk menü,sezar salata hatırladıklarım bunlar 😇 hafifledim😌
zeynosileannis Meriveannesi yedim herşeyi yedim asla kısıtlamadım kendimi hala da yiyorum. Canım hiç sağlıklı birşeyler ve ev yemekleri yemek istemiyor hamburger çiğ köfte döner cips bol soslu şeyler istiyor hep ne yapayım bir daha hamile olmayacağım ne istesem yiyorum 😂
BossMom Meriveannesi ah kuzum hamilelik böyle birşey ya insan her yediğinden emin olmak istiyor bebeğime bişey olmasın diye 🥹
Nuurr22 Meriveannesi ben doğum yaptım 7 ay 14 günlük oğlum. Ömer ustada etli cigkofte yok yapmıyorlar.acili veya acısız var sadece
FtmaGlr Meriveannesi 19 haftalık oldum ben intiba dönerden yiyorum porsiyon şeklinde, galiba ben yanlış anladım soruyu, sanırım siz tavuk döner ekmekten bahsettiniz o şekilde yemedim