yeni_anne2 Prmftm evett çok uzun sürmüyor zatenn dediğiniz gibi yapmaya çalışırım başka bir sey yok çok şükür teşekkürler 🌸🤲
PurpleRose yigitinannesiiiii benimde 17. Haftamdan beri var şuan 25. Haftaya giriyoruz ama geçmedi. Sizin nasıl ilerledi süreciniz
yigitinannesiiiii PurpleRose benim 16. Haftada başlamıştı magnezyum kullanmaya 20. Haftalarda başladım diye hatırlıyorum onu kullanmaya bşlayınca azalmıştı
turkan403 yeni_anne2 evet bende öyleyim korkuyorum bazen haraketleri de azaldı eskisine göre kontrole de daha var bilmiyom kasılma diyolar ona ama
PurpleRose yigitinannesiiiii ben magnezyum u zaten kullanıyordum kasılma olunca günde 2 ye çıkarmıştm ama hala oluyor benim her gün sayısı değişiyor. Pregestan başlatmıştı doktorum bide sabah akşam kasılma açılma yaparsa die. Siz dopum yaptınız mı
yeni_anne2 rumikaa bebek sancısıyım dedi annem bir nevi yalancı sancı kasılma sancılanıp sertleşir bırakıyor kendini dedi bugün fazla olunca korktum birazz
yigitinannesiiiii PurpleRose ben doğum yaptım oğlum 2 yaşında 😂şuan 2. Ye hamileyim 🥰 ama doktorum toplanmaların olabileceğini söylemişti tabi bu durum sizi aşırı rahatsız ediyorsa doktorunuzla görüşmeniz en doğrusu
couleurcerise O toplanması sancı anlamına geliyor bende de öyle oluyordu ben toplanıp hareket ediyor sanıyordum ama nstde sancı olarak çıktı 33. haftamda doktorunuza söyleyin nstte bağlar belki
PurpleRose yigitinannesiiiii ağrım yok sadece toplanıp sertleşiyor ilk gebeliğim olduğu için tedirginim sadece ne olcağını bilmiyorum
Ftmaa-clbb 29+6 yiz ve iki gündür sağ tarafa toplanma oluyor ve sancı gibi bir ağrıda oluyor bir saat falan belki daha fazla sürüyor geçiyor bir kaç saat sonra tekrarlıyor bu durum ve cidden çok fazla canım acicak şekilde sertlesiyor
yeni_anne2 Ftmaa-clbb benimki çok kısa sürüyor sizinki baya uzun sürüyormuş benimde sağ tarafta oluyor