yeni_anne2 Kızlarr 31 haftalık oldum bebegim son zamanlarda hep sağ tarafta kendini topluyor sertleştiriyor kendini normal mii sizce yaşayan varr mıı🥺
Srp53 yeni_anne2 ben de 33 oldum son bir haftadır sol tarafa topluyor kendini. Uzun bir süre de kalıyor öyle nefesim kesiliyor resmen bir de. O ara da karın ağrısı gibi bir şey yaşıyorum.
A14B05T yeni_anne2 bende 33 haftalık oldum benim bebişte toplanıyor sağ tarafımda hareket ediyorsa normal bir durum diye biliyorum ☺️
myangelson yeni_anne2 benim de arada bir oluyor 29+3 haftaligiz sancı vs vermediği sürece yalancı kasılma veya bebeğin kendini toplaması oluyor çoğunlukla. Eğer sancı veriyorsa düzenli aralıklarda oluyorsa doktora söylemenizde fayda var
myangelson yeni_anne2 genelde dediğim gibi olduğunda bir sıkıntı olmuyor. Ama ağrı verirse düzenli olursa sıkıntı. Bir de magnezyum kullanıyor musunuz o da kasılmaları engelliyor çok iyi geliyor
yigitinannesiiiii yeni_anne2 magnezyum kullanıyormusun canım benim oğlumda 20. Haftalarda. Toplanıyordu doktor magnezyum yazmıştı
yeni_anne2 yigitinannesiiiii multivitamin damla ve demir ilacı kulanıyorum sadece kontrolüme daha 2 hafta varr
PurpleRose yigitinannesiiiii benimde 17. Haftamdan beri var şuan 25. Haftaya giriyoruz ama geçmedi. Sizin nasıl ilerledi süreciniz
Prmftm Bunlar braxton hicks kasılmaları olarak geçiyor, sürecin bir parçası normal bir durum hafta ilerledikçe daha da artıyor sıklığı.. 37. haftadan bildiriyorum 🙃
yigitinannesiiiii yeni_anne2 sade soda tüket günlük 1 tane doktor kontrolüne kadar doktor kontrolünde sorarsın doktoruna :)
Prmftm yeni_anne2 öyle bir kasılma olduğunda elinizi karnınıza koyup derin derin nefes alıp verin zaten hafifleyecektir, ama herhangi bir kanama veya şiddetli bir ağrı yaşarsanız acile başvurun mutlaka 🌸
yeni_anne2 Prmftm evett çok uzun sürmüyor zatenn dediğiniz gibi yapmaya çalışırım başka bir sey yok çok şükür teşekkürler 🌸🤲