_Mother_ Elcin-Meryem evet aslında tek ve öz daha iyi ilk kızımın ismi 2 tane diye Buda öyle olsun dedik 🤣
Elcin-Meryem _Mother_ ilkinin ismi ne bizde ilk kizimin ismi Meryem buna Merve diye dusunduk ama basindan esim hep Annisa diyerek beni bu isme alistirdi bu yuzden deyistirmesini istemedim
inci2019 Gul76 mən 35+3 heftedeyem.Bizdə heç bir şey aparılmır xəstəxanaya.Hec bir hazırlıq etmirəm xestexana üçün.
inci2019 Gul76 her bir şeyi xestexana verir uşaq üçün heçnə aparmağa icazə yoxdur.ana üçün isə isdeyən aparir isdemeyen yox.yalniz çıxış üçün geyim aparılır.
svgunall06 Elcin-Meryem sütün hemen gelecekmi canıımmmmm öyle senin dediğin gibi değil sağılacak pozisyonda bi sütün olmayacak hemde sütünü niye biberonla vereceksin emzirsene kendini buna odakla emzirmelisin çocuğunu
Elcin-Meryem svgunall06 ilk kizimda hemen geldimi tam hatirlamiyorum daha sonra emzirdim ama fazlasiyla olmustu sagip veriyordum meme reddi icin
Nurakdas- aycatutall6121 peki sezaryene karar verilince 39. Haftada kanala girerse ne olur yine de sezaryen oluyor mu